44

5.6K 42 2
                                    

Hans starka händer på varsin sida om min rumpa känns som att Gud själv bär mig genom den opersonliga lägenheten. "Shit, jag tror inte ens jag hittar till sovrummet längre." Mumlar Guden som håller mig, mot min hals medan han lätt suger på den tunna mjuka huden. Jag böjer huvudet bakåt och samtidigt som sovrumsdörren slås upp möts våra läppar igen. Hans tunga känns så mjuk, skön och ja...erfaren. Jag har nästan glömt hur man gör, vilken jävla failad motspelare jag måste vara. Rummet är mörkt men ett fönster släpper in svagt ljus från någon sorts utelampa. Han grepar mig hårdare och känner sig runt i det mörka rummet. Jag kan slå vad om att jag hellre inte ser vad som finns härinne, jag kan bara tänka mig all skit som kan finnas här. Handdukar med gammal sperma, lotion, använda kondomer, nej nej vänta jag tror inte han använder kondomer.
HOLY FUCKING SHIT! Jag har inte hunnit fixat något, inte fan trodde jag att jag skulle ha sex på så kort varsel.
Liam lägger ner mig i en mjuk säng, utan sängkläder. Utan sängkläder. Jag ligger på en tom madrass. Jag vet inte om jag borde avsluta allt och gå ut genom dörren igen, borde jag inte det? Vinet rusar i min ådror och allt hans carpe diem snack förut får mig att vilja fånga honom, mellan mina ben, och inte dagen. Han ligger över mig och ljudet av när den svarta hoodien landar på golvet får mig att lägga märke till den spända huden som döljer den muskulösa kropp han besitter. Men helt ärligt, gymkillar? Nej, tack. Hans ena hand flätar sig in i min ena hand och läggs strax över mitt huvud. O erotiskt. Hans fria hand letar sig ner mellan mina lår, eller rättare sagt till punkten där mina lår slutar och går ihop. Våra vin slash cigaretter förgiftade munnar dansar som aldrig förr.
Trots att rummet är mörkt ser jag konturerna av den här vackra varelsen över mig. Bulan i hans byxor pressas mot mig och jag känner det välbekanta suget efter närhet. Närhet.
"Jag vill sååååå ha dig." Säger han när knappen på hans svarta jeans knäpps upp. Halleluja.

Han rullar av mig och drar av sig jeansen helt. Jag känner hans blick landa på mig när vi ligger i mörkret och försöker behärska vår andhämtning.
"Jag tycker att du har lite väl mycket kläder på dig." Säger han med spelad oskuld.
"Tyst." Jag finner hans breda arm och kramar den med min hand och drar mig sedan upp i hans knä, grensle över honom och kysser honom igen. Andas kan jag göra någon annan gång. Hans tunga möter mig genast och min tröja flyger iväg och jag saknar den inte alls. Hans ena hand kramar mitt ena bröst och jag bara älskar det faktum att min ljust rosa bh svagt syns i det mörka rummet. Han lägger sig bakåt i sängen och flyttar händerna till min rumpa. Åh fy fan för byxor, så jävla jobbigt. Jag rätar på ryggen och våra munnar förlorar kontakten när jag snabbt försöker få upp de där jävla byxorna. Knappen strular och mina fingrar bara fumlar runt som ett gäng a-lagare efter löning. Jag drar en irriterad suck och möts av två starka händer, en som läggs om min korsrygg och en som snabbt knäpper upp den där jävla fittknappen. Jag hoppar av honom och drar av mig de kastar de in i väggen. Horkuksfittbyxor.

Jag tror jag glömt känslan eller jag vet att jag glömt den där underbara känslan. När världen utanför fortsätter men jag står still i en tid av enbart njutning. Ibland är fan det ultimata att inte tänka alls. Hade jag någonsin knullat i en säng utan sängkläder, full, med en snygg äldre kille som även är ett svin ibland om jag hade tänkt till? Nej.
De enkla stönanden slinker ur min mun medan han slinker in i mig om och om igen. Den hederliga missionären förtjänar mer credit än vad den får. Den är vad du gör den till. Liam lyfter ett utav mina ben till sin ena axel och reser sig med båda handflatorna i madrassen. Takten ökar, känslan ökar, suget efter mer ökar. Nu vet jag hur drinkar känner sig när man shakar. Han böjer sig ner mot min hals, vilar ena handen mot min bara höft och kysser mig lätt innan han för sin välskapta, fylliga mun mot mitt öra. Rummet är kvavt, jag känner mig äckligt varm och jag vet att våra kroppar tillsammans har skapat både imma på fönsterrutan och fuktskador i väggarna. Typiskt.
"Jag kan nog inte hålla ut längre." Säger han mot mitt öra medan hans höfter rullar med långsamma runda rörelser mot mina. Jag känner hur torr jag är i halsen när jag försöker forma ordet.
"Kör."
"Säker?" Jag kan nästan höra hans trötta, kaxiga, standard leende.
Jag kysser honom som ett ja, ord är överskattat. Och från ingenstans ökar han från typ ett till tolv på 0,1 sekunder. Jag fylls, blir tom, fylls, blir tom om och om igen. Det är inte 'enkla' stön längre och jag är rätt så säker på att hela jävla huset hör att min kväll är betydligt bättre än deras. Tempot avtar till helt stillastående, och på varandra ligger vi och hämtar andan. Han med huvudet mot min bröstkorg. Hans hår har en lätt fukt men av någon anledning blir jag inte så äcklad som jag kunde ha blivit. Han är söt. Och snygg. Smart, roliga, opersonlig, lång med fina käkben och blåa ögon som påminner om något väldigt blått.

Herre min faking skapare.

Kyss mig baraOnde as histórias ganham vida. Descobre agora