dream part:1

649 48 13
                                    


Soğuk ve nemli zeminde uzanan bedenimi kollarımdan destek alarak kaldırdım ve kaburgalarımdaki derin acı ile birlikte ağzımdan bi inleme döküldü.

Zar zor gözlerimi açıp etrafa bakındım, Esrarengiz Kasaba meydanındaydım. Fazla sessizdi...

Ama sadece ilk beş saniyeliğine, çünkü büyük bir gürültü kopmuş ve yer titremeye başlamıştı. Etrafta ne bir insan ne de bir varlık görülebiliyordu.

Yer titremeye devam ederken korkunç ve kulak kanatan uyarı sirenine benzeyen ses hala kesilmemişti.

Vücudumun belirli yerlerinde yaralar olduğunu farketmem çok zamanımı almadı çünkü ayağa kalkmaya çalışırken bacağımda keskin bir acı hissetmiştim.

Yürümesi zor olacağı zaten muhtemel titreyen zeminde bacağımda derin bir kesik varken yürümem daha da zorlaşacaktı ama buna rağmen neler olduğunu çözmem gerekiyordu.

Gök yüzü kırmızı bulutlarla kaplı ve havada yoğun bi kan kokusu hakimdi.
Esen soğuk rüzgar tenimde bıçak etkisi yaratırken ne yapacağımı bilemez bi şekilde yürümeye başladım.

Attığım her adım yaranın daha derin sızlamasına ve yüzümün buruşmasına sebep oluyordu. Zorla bi kaç adım attıktan sonra birinin adımı seslendiğini duyar gibi oldum ve hızla etrafıma bakındım.

"Hey!-" boşluğa doğru bağırıyordum. "-burada birileri var mı?!"

Aniden ağzımı kapatan büyük eller hissettim ve sürüklenmeye başladım. Fazla hareket edemiyorum ancak deli gibi korktuğumdan çırpındığım doğruydu.

10 saniye sürüklendikten sonra boş bi marketin içinde yere çökmüş bi şekilde oturuyordum ve McGucket telaşlı bi şekilde bi kağıda kömür ile karalama yapıyordu.

Bütün bunlar o kadar hızlı olmuştu ki ne olduğunu kavramak için bir dakika boyunca şok içinde oturmam gerekmişti.

Cidden. Neler oluyordu böyle?









NOT:EVET 1 SENE SONUNDA KISA YETERSİZ AMA ÇOK ÖNEMLİ BİR BÖLÜM ATTIMM ALKIŞ ALAYIM???! Evet 1 senedir kitabı zerre umursamıyorum.. bu platformu kullandığım dönemlerde yalnızdım ve sadece sanalda arkadaşlarım vardı ama şu an buraya pek vakit ayıramıyorum erkek arkadaşım, kendi arkadaşlarım, ailevi meseleler,dersler, lise hayatı derken varlığını unuttum wattynin... üstelik kitabın okunduğunu bilmiyordum ve okunmasını da beklemiyordum benim için çok şaşırtıcı olduBD7S9AİWMWIWĞQŞWMLW
Kitap ile ilgili bi not daha. Bu bölüm Dipper'ın gördüğü bi rüyadan parça, arada buraya bölümlerin arasına atacağım ve her şeyi açıklayan önemli bölümler olacak bunlar zaman geçtikçe siz de neler döndüğünü anlayacaksınız. Kitaba başlarken çok fazla hata ve saçmalık yapmışım ben de bunları düzeltip kurguyu oturtacağım. Sevgiyle ve sağlıcakla kalın <3

-Ella Luvs U

Bad Ways~ BilldipHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin