Part 6

1 1 0
                                    

Νικολέτας pov
Η κουζίνα είχε γίνει χάλια αλλά δεν φταίω εγώ αυτός με προκάλεσε δεν έκανα τίποτα σκοπιμα στην αρχή όταν όμως μου έριξε το νερό ήταν λες και η θα να πάρω εκδίκηση. Αφού γίναμε και ο δύο χάλια με το αλεύρι τον κοιτάω και με κοιταει και αυτός με το ίδιο δολοφονικο βλέμμα.

Θα με βοηθήσεις  να μαζέψω το χάλι για το οποίο εσύ ευθυνεσαι;

Εγώ ευθύνομαι; εσύ μου έριξες νερό πρώτη

Πόσες φορές θα στο πω δεν το έκανα επίτηδες ήθελα απλά να συνέλθεις

Τέλος πάντων απλά πες μου τι πρέπει να κάνω δεν θα ασχοληθώ για πολύ ακόμα

Απλά σκουπισε τα αλεύρια στον πάγκο και μετά στο πάτωμα. Εγώ θα σφουγγαρισω αφού πάω να κάνω ένα μπάνιο.

Μάλιστα στρατηγε
Έλεγε γελώντας το χαζό

Πήγα στο δωμάτιο μου να πάρω ρούχα και πετσέτες και μετά στο μπάνιο όπου κλειδωσα την πόρτα για ευνόητους λόγους. Έβγαλα τα ρούχα μου και τα τοποθέτησα στο καλάθι του πλυντηρίου που έχουμε για τα απλυτα  αφού μπήκα στη ντουζιέρα άφησα το νερό να τρέχει πάνω στο σώμα μου ήταν λες και το ζητούσε το ίδιο. Μετά από κανα μισαωρο χαλάρωσης βγήκα από τη ντουζιέρα  και φόρεσα τα  εσώρουχα μου μια μπλούζα και ένα σορτσακι δεν θα την ξαναπάρω όπως πριν τα μαλλιά μου τα είχα ξεμπερδεψει και πλέον εσταζαν στις άκρες μικρές σταγόνες νερό στη μπλούζα. Πήγα στο δωμάτιο μου να αφήσω τις πετσέτες και μετά στην κουζίνα. Εκεί βρήκα έναν Αχιλλέα να κοιμάται στην καρέκλα της κουζινα  πάνω στο τραπέζι. Τα είχε κάνει όλα πάλι καλά.

Αχιλλεααα...  ξυπνααααα

Μμμμμ άσεε με ρε μαναα λίγο ακομα

Αχιλλέα η Νικολέτα είμαι ξυπνααα ελααα.
Αφού το είχα πάρει απόφαση ότι δεν θα σηκωθεί τον σήκωσε και πέρασα το χέρι του στους ώμους μου για να  τον πάω στο μπάνιο δεν μπορεί να κοιμηθεί έτσι όπως είναι. Για τελευταία φορά του μίλησα και τότε ξύπνησε

Δεν χρειάζεται να φωνάζεις ξέρεις μπορούσες να μου το πεις και ήρεμα

Δεν άκουγες τοση ώρα που σου μιλούσα κανονικά λοιπόν κάνε μπάνιο και μετά πήγαινε για ύπνο η ώρα είναι ήδη μιάμιση.

Ναι ναι εντάξει μπορείς να φύγεις

Κλείνω την πορτα και πηγαίνω κατω να σφουγγαρισω. Αφού τελείωσα και η κουζίνα ήταν ξανά φυσιολογική πήγα στο δωμάτιο μου και κοιμήθηκα κατευθείαν.

Την άλλη μέρα το πρωί δεν μπορούσα να σηκωθω από το κρεβάτι νυσταζα τόσο πολύ δεν συνηθίζω να κοιμάμαι αργά ειδικά καθημερινές και σήμερα γράφω τεστ πρέπει να τα πάω καλά πολύ καλά. Σηκώθηκα και έβαλα ένα τζιν μπλε με μια άσπρη μπλούζα με μικρές δαντελενιες λεπτομέρειες και τα σούπερ σταρ μου. Δεν είχα χρόνο για να κάνω πολλά πολλά απλά χτένισα τα μαλλιά και τα άφησα  κάτω έπλυνα τα δοντια μου και πήγα στην κουζίνα.

Καλημεραα σε όλους εγώ έχω αργησει φεύγω

Μαμά Νικολέτας :Νικολέτα ούτε χθες έφαγες  πρωινό δεν κάνεις καλό στον εαυτό σου δεν πειράζει να αργήσεις λίγο

Δεν μπορώ γράφω την πρώτη ώρα και θέλω να  είμαι στην ώρα μου

Μπαμπάς Νικολέτας :Καλά πάρε αυτό το κρουασάν για τον δρόμο τουλάχιστον. Πέτρο δεν μπορείς να πας εσύ την Νικολέτα;

Πέτρος:Πφφφφ καλά μόνο για σήμερα έχε χάρη που ξύπνησα και έχω όρεξη σήμερα

Νικολετα:Ευχαριστωω αλλά δεν πειράζει πήγαινε με τα παιδιά μην είναι μόνα τους

Πέτρος :Δεν πειράζει θα πάνε μόνοι τους θα σε πάω εγω

Νικολέτα :Οκευυυυ τότε
Δεν περίμενα τέτοια απάντηση η αλήθεια είναι από τον Πέτρο ειδικά μακάρι να ήμασταν έτσι γενικά

Βγήκανε από το σπίτι και πήγαμε στη μηχανή του μου έβαλε το κράνος και ανέβηκα πάνω το ίδιο έκανε κι αυτός και χωρίς προειδοποίηση φύγαμε κατευθείαν. Σε λίγα λεπτά ήμασταν στο σχολείο τον ευχαριστησα για άλλη μια φορά και πήγα  στην τάξη μου. Πάλι καλά δεν είχε μπει ακόμα ο καθηγητής και πρόλαβα να κάνω άλλη μια επανάληψη στα γρήγορα. Μετά από λίγα λεπτα μπαίνει στην τάξη και μας δίνει από ένα φυλλάδιο με ασκήσεις για να λύσουμε. Αφού είδα τα θέματα ένιωσα πολύ καλύτερα όμως κάποιοι αλλοιιι δεν ήταν καθόλου χαρούμενοιι με αυτά που έβλεπαν. Ο Αχιλλέας και ο Πέτρος δεν ήξεραν τίποτα ήμουν  σίγουρη για αυτό έτσι αποφάσισα να τους βοηθήσω γιατί  με είχαν πρήξει.
Μόλις τελείωσα πρώτη από όλους εδειχνα τη φωτοτυπία στα παιδιά προσπαθώντας να μην γίνω αντιληπτη από τον καθηγητή και ναι το πέτυχα. Μόλις τελείωσαν και αυτοί πήγα στην έδρα και την έδωσα περήφανη για τον εαυτό μου. Βγήκα έξω από την τάξη και περίμενα να τελειώσουν οι υπόλοιπες ώρες να πάω σπίτι.

'' Και τι να λέει η απόσταση''Where stories live. Discover now