6.

31 3 1
                                    

De volgende ochtend werd ik wakker met hoofdpijn. Het was gisteravond iets te laat geworden. Ik keek naast me en zag een lieve slaperige Calum. Ik giechelde zachtjes wat hem wakker maakte. "Hey schoonheid." zei hij slaperig. "Hey liefje." antwoorde ik. "Had je al contact gehad met Niall en de jongens?" vroeg Cal. "Uhm , ja maar ze konden niet." zei ik met een treurig gezicht. Niall is me beste vriend sinds de basisschool. Ik zie hem zo weinig sinds hij in One Direction zit , ik mis hem. "Je mist hem he?" vroeg Calum zachtjes. "Ja." zei ik met trillerige stem. Hij drukte me dicht tegen hem aan en begon me te knuffelen.

Iedereen was al wakker behalve Robin en Michael. Ik besloot even te gaan kijken. Ik opende het gordijntje en zag hun zo lief tegen elkaar liggen.
Ik liep weer terug naar de anderen. "Hey meiden , zijn jullie al klaar voor de meeting?" vroeg Ashton. Megan ik en Merel keken elkaar geschokt aan. "SHIT" riepen we. De jongens moest lachen. "Ik ga als eerst douchen!" riep Megan. "Ik ga mee!" zei Ashton luid. "Wij gaan na jullie!" riep Calum hun na en keek snel naar mij. Ik knikte. Ik keek snel naar Luke om te kijken of hij keek. Maar nee , hij had twee oortjes in. Opeens keek hij op en glimlachte naar me , snel draaide ik me hoofd weg.

Toen we allemaal gedouched hadden maakte we ons klaar om te gaan. Ik pakte een leuk shortje en hempje uit me koffer en deed mijn vans aan. Een beetje mascara en eyeliner en mijn haar los. Lekker simpel. Ik voelde twee warme handen om mijn heup. Calum. Ik keek in de spiegel , een klein gilletje verlaatte mijn mond. "Luke ?!" snel draaide ik me om. "Wat doe je?" vroeg ik bang. "Je bent zo mooi." zei hij met een glimlach. Hij boog voorover en zoende me. Ik duwde hem weg , hij keek me verbaast aan. "Ik moet gaan." zei ik snel en liep weg. Ik rende snel naar Calum. Ik sprong op zijn rug en gaf allemaal kusjes op zijn wang. Hij gooide me op de bank en begon me te kietelen. Ik schreeuwde om genade. Hij zoende me zachtjes totdat er opeens een zacht gekuch klonk. Calum kroop van me af en keek achter zich. Het was Luke. Wel te verwachten natuurlijk. "Uhm , we moeten gaan." zei hij onzeker. "Ohja natuurlijk dankje man." zei Calum. Hij draaide zich weer terug naar mij en zoende me opnieuw.

Het was ontzettend druk bij de meeting. De jongens zaten aan een lange tafel. Ik moest natuurlijk naast Calum zitten en Megan naast Ash. Gillende meiden stonden in de rij. Calum signeerde de posters en cd's en zei af en toe wat liefs. Maar wat ik niet had verwacht was dat ze ook om mijn handtekening vroegen. Ze zeiden allemaal dat ik zo goed pas bij Cal en al dat soort dingen. Het ging allemaal zo snel voorbij. Voordat ik het wist zaten we alweer in de auto opweg naar de bus. De jongens opende de bus en zeiden dat ik voor moest gaan. Ik keek ze vragend aan maar liep toch als eerste de bus in. Ik liep naar de woonkamer maar de deur zat dicht , wat appart was want die zat nooit dicht. Ik opende de deur en zag daar 5 jongens zitten. "NIALL!" riep ik uit. Ik sprong op hem en knuffelde hem helemaal dood. "Wat fijn je weer te zien Liset!" zei hij blij. Ik knikte hevig. Ik begroette de andere jongens met een knuffel. "Ohmygod , wie heeft dit geregeld ik ben zo blij!" zei ik enthousiast. "Calum en Luke." antwoordde Niall. Een schok ging door me maag bij de naam Luke. Ik rende snel naar Calum toe om hem te bedanken. Ik kuste hem zovaak ik maar kon. "Ik ben je zo dankbaar ! Je bent super , ik hou van je" zei ik. "Schatje , dit is wel het minste wat ik kon doen , ik hou ook van jou." antwoordde hij. Luke kwam aanlopen. "Bedankt Lukey." zei ik zachtjes. "Oh geen dank joh." zei Luke. "Ah joh geef elkaar een knuffel." zei Calum. Ik wilde het niet maar het was appart om nee te zeggen dus deed ik het maar gewoon. Ik voelde hoe Luke zijn hartslag harder ging kloppen en liet hem snel los. Ik trok Calum mee naar de 1D jongens en we gingen gezellig bij hun zitten.

De volgende ochtend kwam Robin met een super goed idee. MAKE - OVERS. Alle meiden vonden het een goed idee maar de jongens niet zo. Ze bedachten dat hun het publiek zouden zijn als wij de 'modeshow' gingen lopen zoals hun dat noemen. We liepen naar de kamer en begonnen met de make over maar op dat moment kwam ik op een super idee. ' Meiden , een make over zal pas echt een make over zijn als we ons haar ook verven!' zei ik. 'JAAA!' riepen ze. We rende de bus uit om verf te kopen Ik had verf voor Robins haar gehaald en zij voor mij. Megan voor Merel en andersom ook. We mochten nog niet weten welke kleur maar we hadden elkaar wel belooft dat het ons zou staan. We rende weer snel naar de bus en gingen 2 apparte kamers in. Ik begon Robins haar te verven ze heeft mooie licht bruine krullen. Zodra het klaar was begon ik het te föhnen. Toen het geföhnd was begon ik het te stijlen. Toen haar haar klaar was ging ik haar make up doen. Ik deed mooie eyeliner op een beetje mascara rouge en lipgloss. Nu was het mijn beurt. Ik had lange blonde haren tot aan het einde van mijn rug. Gelukkig ging ze het niet knippen het duurde echt lang voordat het zo lang was. Robin zette mijn haren in de verf en zodra dat klaar was begon ze het te föhnen. Na het föhnen pakte ze een krultang. Ze deed mijn make up en daarna zei ze dat het klaar was. We gingen naast elkaar staan en ik haalde het folie van de spiegel. Wauw , ik had super mooie bruine krullen en mijn make up was ook super mooi. Robin had donker bruin haar gekregen en ze was er zo te zien super blij mee. 'Ohmygod zo mooi dankje!' riep ze. 'Zie mij dan je hebt het echt goed gedaan!' zei ik. Als bedankje gaf ik haar een knuffel. We liepen naar de andere meiden om te kijken hoe het bij hun ging. Toen we binnen kwamen keken ze ons verbaasd aan. 'Vet!' zeiden ze. Merel had inplaats van blonde krullen bruin stijl haar. En Megan inplaats van bruin stijl haar , blonde golven. We waren klaar voor de modeshow. Ik ging als eerst. Toen ik naar binnen kwam stonden de jongens me met open mond aan te kijken. 'Wauw.' zeiden ze. Ik bloosde. 'Wow babe je bent ongelovelijk mooi.' zei Calum. Hij tilde me op zijn schoot en gaf me allemaal kusjes. De volgende was Robin. Mikey was helemaal versteld. 'En wat vind je?' vroeg Robin verlegen. 'Super mooi!' zei Michael en gaf haar een kus. 'Zozo , hebben wij iets gemist?' grapte Luke waarna Robin en Mikey hun tong uitstaken naar hem. Megan kwam binnen lopen en Ashton was gelijk stil. 'OMG MEGAN JE BENT ZO MOOI ZO ONTZETTEND MOOI WAUWW.' riep hij. Hij rende naar haar toe , tilde haar op en begon haar te zoenen. Als laatste kwam Merel. Iedereen klapte en Zayn zei ' Wauw vet mooi!' en Merel lachte. De rest van de avond hadden we gezellig gepraat met zijn alle en leuke dingen gedaan.

Unfair.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu