3.

50 2 0
                                    

Ik stapte de bus in. Hij was zo ontzettend groot het leek wel een huis ofzoiets. Calum nam me mee naar de slaapruimtes het waren allemaal ingebouwde hokken waar een bed in lag het zag er heel raar uit maar wel grappig. Calum zette me op zijn bed neer. Ik keek hem vragen aan. " Wat is er ? " Vroeg ik. " Babe , het is ons jubileum dus heb ik een cadeautje voor je. " Hij haalde een kettinkje tevoorschijn met een zilver hartje eraan. " Ohmygod , dat had je echt niet hoeven doen wat lief ! " Hij deed het kettinkje om en zoende me. Calum was altijd zo lief voor me. " Ik hou zoveel van je " fluisterde hij in me oor. " Ik meer van jou " fluisterde ik terug.

-

-

-

-

-

Het was al 1 uur s'nachts en we zaten nog met z'n alle een film te kijken. Vraag me niet hoe hij heet , want ik heb werkelijk geen idee haha. "Ik denk dat ik maar ga slapen." Zei ik zachtjes. " Night setje " Hoorde je Michael en Ashton in koor zeggen. "Night guys." Giechelde ik. Luke gaf me een kus op me wang. En zoals altijd gaf Megan me een beuk op me arm haha. Calum volgde me en zei tegen de jongens en Megan nog gedag.

" Slaap ik bij jou of? " Vroeg ik zachtjes. " Tuurlijk ! Ik laat je toch niet alleen slapen" Grijnsde Calum. Toen we eenmaal in bed lagen speelde Cal met mijn haar. "Waar gaan we eigenlijk heen ? " Vroeg ik. " We zijn onderweg naar Londen" Antwoorde hij. Londen. Altijd wou ik al naar Londen. Dit is toch geweldig zo kom je nooit ergens en nu ineens ga je heel de wereld zowat over !

De volgende ochtend werd ik wakker maar Calum was al weg. Ik rekte me rustig uit en liep naarde keuken. " SHIT!" Hoorde ik iemand zeggen. Het klonk als luke. "Luke ? Alles oke?" Vroeg ik zachtjes. Ik liep verder naar de keuken en zag daar Luke verdrietig naar de grond kijken. " Je lievelings glas is gevallen.." Knikte Luke verdrietig. Ik giechelde "Lukey , dat maakt toch helemaal niet uit het is maar een glas." Zei ik om hem gerust te stellen. "Ja maar het was je lievelings glas en ik maak hem weer kapot met mijn lompe gedrag." "Luke stil maar komt wel goed." En ik gaf hem een knuffel. Luke hielde me steviger vast dan normaal maar ja het zal wel aan mij liggen haha. "Weetje toevallig waar Cal is?" Vroeg ik Luke. "Uhm , volgens mij is ie in de lounge kamer?!" Ik bedankte hem en gaf hem een kusje op zijn wang voordat ik wegging. Luke bloosde.

Calum zat geconcentreerd tv te kijken. Ik besloot om hem te laten schrikken.

Ik sprong op zn nek , een kreet verliet zijn mond. " JEZUS " Schreeuwde hij. Ik moest lachen. "Oohh , hier kom je niet zomaar van af !" zei hij en gaf me de kieteldood. Megan onderbrak ons met het nieuws : " SHOPPING TIME!" We keken haar vragend aan. "We hebben een tussenstop van een paar uur en we zijn gestopt bij een stadje dus gaan we SHOPPEN!"

We waren al een paar minuten in de stad toen ik opeens mijn naam hoorde. Ik keek de jongens en Megan vragend aan maar hun waren het niet. Ik hoorde het nog een keer en opeens wist ik het het was MEREL. Ik rende naar haar toe. Merel is een oude vriendin van me van school. Merel moest huilen van geluk omdat we elkaar zolang niet hadden gezien. En altijd als zij moest huilen moest ik ook huilen dus ja 1 grote huil bende haha.

We besloten om me zn alle verder te shoppen. Maar toch viel 1 ding me heel erg op , Michael en Merel waren wel heeel erg close.. Ik was aan het denken wat het kon zijn totdat Calum me een kus gaf en zei dat hij heel even een winkel in ging. Ashton Megan Merel en Mikey waren allang bij de Mc Donalds wat wel te begrijpen was met hun haha. Maar ik zat dus alleen met Luke. Het was doodse stilte totdat Luke opeens begon te praten " Uh.. Lis?" zei hij stilletjes. " Ja Lukey? " antwoordde ik. " Nou ik denk dat - "HEY KIJK WAT IK HEB GEKOCHT!" Onderbrak de stem van Cal hem opeens. Een teleurgestelde blik verscheen op Lukes gezicht. Calum pakte een schoenendoos uit de tas , toen hij hem opende zaten er vette sneakers in. " Ah gaaf zijn ze schatje !" Zei ik en gaf hem een kus.

We zaten weer in de bus. Het was zo stil. Waarom praat er nou niemand? Luke stond op om wat drinken te pakken ik volgde hem om te vragen wat hij nou wou zeggen. "Luke , in de stad wou je iets zeggen maar wat?" Luke antwoordde niet. Hij draaide zich om en zoende me.

- Luke POV

We zaten met ze alle tv te kijken. Niemand zei wat dus ik besloot om wat drinken te pakken. Liset volgde me en ik wist al wat ze wou doen. Vragen wat ik wou zeggen in de stad.. Toen ik bij de keuken was aangekomen pakte ik een glas ik wou de koelkast open doen maar Liset duwde hem dicht en keek me aan. Mijn hart miste een slag ik weet het zeker. Ze keek me zo lief aan en vroeg " Luke in de stad wou je iets zeggen maar wat ? " Ik wist niet wat ik moest antwoorden maar 1 ding wist ik wel. Ik vind haar leuk , zo ontzettend leuk. Ik bedacht me alles in me hoofd maar ik kon niks zeggen. We stonden zo dicht bij elkaar dus ik zoende haar maar gewoon.

- Lisette POV

Luke zoende me. Met grote ogen keek ik hem aan. "H-het spijt me , ik had het niet moeten doen." Zei Luke. Zonder iets te zeggen keek ik weg. Luke zoende mij? Ik snap er niks van. Voor dat ik met Cal had was ik op Luke maar hij wou niks met me , en nu zoent hij me? Piekerend ging ik op bed liggen en viel in slaap.

Unfair.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu