"Σε βαρέθηκα!"

421 33 13
                                    

Καλή ανάγνωση 🖤

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Καλή ανάγνωση 🖤

Τι και αν η βόλτα ήταν η καλύτερη στιγμή της ζωής της;

Τα σχέδια των γονιών της ήταν διαφορετικά. Η Νίκη σκοτωνόταν με τον Γεράσιμο για λόγους πραγματικά ηλίθιους -λόγους που στα μάτια τους φάνταζαν σημαντικά και αξία τσακωμού.

Έκλεισε την πόρτα αρκετά δυνατά για να καταλάβουν ότι γύρισε σπίτι. Οι φωνές του πατέρα της σταμάτησαν και το βλέμμα του έπεσε πάνω της.

"Που ήσουν;" την ρώτησε ευθέως.

"Έξω" είπε και άφησε τα κλειδιά της στο τραπεζάκι που είχαν δίπλα στην πόρτα. "Εσύ γιατί φωνάζεις;" ρώτησε πολύ σοβαρή "Πάλι έχεις σηκώσει την γειτονιά στο πόδι;"

Ο Γεράσιμος γέλασε μαζί της "Είδες;" είπε νευριασμένος δείχνοντας την κόρη του "Εσύ τις έχεις μεγαλώσει έτσι. Μέχρι και το μικρό μου φέρνει αντιρρήσεις εδώ μέσα! Έχετε ξεχάσει ποιος είμαι και ποιος είναι ο ρόλος μου εδώ μέσα!" φώναζε έχοντας γουρλώσει τα μάτια από την ξαφνική του παράνοια.

"Ο ρόλος σου εδώ μέσα είναι προσφέρεις ζεστασιά και αγάπη στην οικογένεια σου!" φώναξε η Νίκη "..και όχι να σκορπάς φόβο
και τρόμο στο ίδιο σου το σπιτικό!"

Η Άρτεμις κάθονταν σε μιαν άκρη και τους παρακολουθούσε. Είχε ξανά δει το έργο. Ήξερε που θα καταλήξει όλο αυτό και, εν τέλει, τι ήταν ποιο σημαντικό; Οι γονείς της ή η ψυχική της υγεία;

Έβγαλε το μπουφάν της και το κρέμασε στην καρέκλα της τραπεζαρίας.

"Που πας εσύ; Εγώ θα κάτσει να μου πεις που σκατα ήσουν!" της φώναξε, όμως εκείνη κράτησε την ψυχραιμία της.

"Σου είπα ότι ήμουν έξω." είπε μέσα από τα δόντια της.

"Δες συμπεριφορά! Εγώ δεν μεγάλωσα κόρη του δρόμου! Να τριγυρνάς από δω και από κει! Μην σε ξανά δω έξω γιατί θα γίνει χαμός εδώ μέσα!"

Τι Είναι Αγάπη; Where stories live. Discover now