Deel 25

48 3 0
                                    

"Wat heb je gedaan Dwight?" Vraagt Negan. Dwight pakt mij vast en trekt mij omhoog. "Ze heeft mij bedrogen. Ze heeft geen gevoelens meer voor mij maar voor iemand anders. Voor Rick. Onze lieve Jade is haar oude lover nog niet vergeten." Zegt Dwight. "Laat haar los!" Roept Rick. Negan draait zich om naar hem. "Iets te vertellen?" Vraagt Negan. Rick houd zich stil. "Geef Jade maar aan mij" Zegt Negan. Dwight duwt mij naar hem toe en ik val weer op de grond. "Weet je Jade blijf maar zitten dan zal ik je vertellen wat er net is gebeurd" zegt Negan. Ik snik. "Kijk jouw oude vriendjes waren vervelend. Dus nu zijn die ginger en Chinees dood. Eerlijk toch?" Zegt Negan. Ik kijk hem aan met een traan. "Had je het niet verwacht zussie. Ik dacht dat je al wist wat ik ging doen" zeg Negan. Ik veeg mijn tranen van mijn gezicht af en sta op. Ik loopt naar de groep toe van Rick en ik ga er naast zitten op mijn knieën. "Als je hun vermoord. Vermoord je mij ook!" Schreeuw ik boos. Negan lach, "zusje, denk je dat ik hun allemaal vermoord. Ik heb ze nodig. Ik krijg de helft van hun spullen. Alexandria was het toch. Ja. Ik wil de helft." Zegt Negan. Ik kijk op, ik had het kunnen weten. "Weet je ik denk dat ik Daryl ga houden. Ik heb hem wel nodig. De rest kan naar Alexandria gaan en snel alle spullen verzamelen van wij komen over een week langs" zeg Negan.

Rick en de rest waren net weg en Daryl werd mee genomen. We zaten samen in een Cel, naakt. Ik moest hier er uit. Mijn hoofd deed echt pijn door die klap van Dwight. "D-Daryl" kreun in van de pijn. Hij trilde en keek mij aan. "I-ik heb een plan" zeg ik. Er klinkt muziek. Elke keer om de zelfde tijd klinkt dat liedje. "H-het plan is" zeg ik maar ik krijg een erge steek in mijn hoofd en val op de grond. Daryl pakt mijn hand en trekt mij naar hem toe. Het was koud en vies maar toen ik bij Daryl naast hem zat was het warm. "V-vertel het plan later maar. Dwight komt zo om eten te geven" zegt Daryl die zijn arm om mij heen gooit. Na een tijdje viel ik in slaap. Ik had nachtmerries. "Jade! Jade". Ik schok wakker. Het was Dwight. Hij schopte mij wakker. Ik moest wel het plan uitvoeren. Ik stond half op. "Dwight, h-het was een fout. Ik wil je wel terug" zeg ik en sta nu helemaal op. Ik loop dicht op hem af en begin hem ik zijn nek te zoenen voor afleiding. Ik zag aan Dwight dat hij het leuk vond dus ik ging verder. "Zullen we misschien naar je kantoortje gaan en het even af maken" zeg ik. Hij tilt mijn naakte lichaam op en loopt naar het kantoor toe. Onderweg maakte ik een handgebaar voor Daryl dat hij naar buiten kon lopen.

We stonden in het kantoortje. "Uhm jade, dit heb ik gemist" zegt Dwight tegen mij tijdens het zoenen. Dwight trekt zijn shirt uit. "Dwight babe, mag ik misschien een deken pakken?" Vraag ik. Hij knikt. "Ik zal wel op je wachten" zegt hij en hij gaat zitten. Ik loop naar buiten en Daryl had al heel snel kleding aangedaan en gaf mij een jasje. "Kom we moeten snel gaan voordat Dwight terug komt." Zegt hij terwijl we samen rennen. We rennen naar buiten op de hoop om te ontsnappen maar het was te laat. We waren omsingeld door en paar mensen van Negan. Daryl en ik stonden met onze ruggen tegen elkaar. Mijn jasje was erg groot en het kon elk moment eraf vallen. Negan kwam aanlopen. "Oh zussie. Wilde je ontsnappen van mij? Had ik eerlijk gezegd niet verwacht. Oh wacht wie hebben wij daar. Daryl." Zegt Negan terwijl hij Lucille over zijn schouder gooit. Daryl en ik houden met onze ruggen tegen elkaar handen vast. "Ach wat schattig zussie. Eerst met Rick, dan met Dwight en nu met Daryl" zegt hij lachend. Ik draai me om naar hem. "Laat ons gewoon gaan!" Brom ik. Negan lacht en loopt wat verder. Hij stond met zijn rug tegen zijn mannen. "Wie ben jij?" Vraagt hij aan een man terwijl hij met Lucille wijst. Een van de mannen kijkt op, "Negan" zegt hij. En zo ging hij verder tot de laatste. "Kijk, wij zijn met meerderen en jullie hebben 3 keuzen. Keuze 1 is dat jullie als walker voor mij werkt. Keuze 2 is dat je voor mij kan werken maar jullie wensen dat jullie dood zijn. En oh je keuze 3 is dat jullie voor mij kunnen werken en dan zijn jullie de koning en koningin" roept Negan. Ik klem me vast aan Daryl. "It's your choice" zegt hij terwijl hij met Lucille zwaait. We reageerde niet en Negan liep naar Daryl en wees met Lucille snel nar zijn gezicht. "Oh jij bent niet snel bang te maken. Jammer dat Lucille niet zo veel dorst heeft" zegt hij. Ik draai me om zodat Daryl aan de andere kant zit. "Wij werken voor je maar haal alsjeblieft Lucille weg" zeg ik met een traan.

En ja dat waren mijn laatste woorden voordat we naar Alexandria gingen. Ik had een wit pak aan dat vast zat aan elkaar. Op Daryl zijn pak stond een A en op die van mij een B. Met auto's reden we naar Alexandria toe. Negan stapte uit voor de deur. Hij begon te fluiten en na een tijdje praten ging het doek open dus er was alleen nog maar stalen tralies. "Wel" zegt Negan. Spencer stond voor de deur. "Uhm wie ben jij?" Vraagt hij. Negan lacht, "you better be joking. Negan, Lucille. Ik weet dat ik een goede indruk moest maken." Zegt Negan. Ik sta achter hem met Daryl. Rick kwam aanlopen. Ik wilde naar voren lopen maar ik werd tegen gehouden door Dwight. "Wel hallo daar, laat het me niet vragen om naar binnen te gaan"zegt Negan tegen Rick. Rick doen de deur open en Negan komt binnen lopen. "Je zei een week, je bent te vroeg" Zegt Rick. Negan glimlacht, "ik heb je gemist" zegt Negan. We hoorden een walker, "komop Rick. Kijk dit" zegt Negan die naar de walker toe loopt. Hij slaat hem dood met Lucille. Negan lacht, "easy peesy lemon squeezy". Rick kijkt onze kant op. "Laten we maar beginnen" zegt Negan. We lopen allemaal naar binnen toe. Dwight heeft mij nog steeds vast. Hij duwde mij naar voren. Hij liep naar de auto waar Rosita en Spencer in zaten. Ik moest mee lopen. Hij begon wat te praten en vervelend te doen. "Waar is Jade!" Roept 1 van de mannen. Dwight duwt mij naar de man toe en ik loop mee met hem nu. We lopen naar Daryl, Rick en Negan.

RICK GRIMES//WALKING AFTER THE DEAD (NL) (Finished)Where stories live. Discover now