Capitolul 16 - O seară cu Ei

1.2K 65 16
                                    

.
.
.
.
.
.

               ─ James... nu pot să mai  continui să fac asta! Nu este corect nici față de mine, dar nici față de prietenul meu! Rup brutal liniștea.

               ─ Despre ce vorbești? Râde el ironic.


               ─ Despre asta! Gesticulez ca nebunul. Sunt aici! Cu tine! Când eu trebuia să fiu deja acasă.... cu prietenul meu!

               ─ Și care este problema în chestia asta? Întreabă el nepăsător, dând pe gât tot paharul de vin.

               ─ James... Tu simți ceva pentru mine? Există vreun sentiment mic măcar? Îl întreb fiind rănit dar și furios.

Totul era atât de dificil cu James. Nu puteam purta o conversație serioasa în care să îl văd că îi pasă și îl interesează de situația noastră. Poate pentru el, noi nu existam, iar asta mă deranja teribil ținând cont de tot ce se întâmplase între noi. Nici măcar nu știam cum să mă descurc cu toate astea.

             ─ Harry.... Termină te rog cu dramele astea. Spune într-un final, enervandu-mă iar după ce abia mă calmasem.

               ─ Dar eu ce caut aici? Mi-ai zis în mașină niște lucruri... Tu crezi că eu am venit să mă culc cu tine?? Îmi făceam griji fiindcă nu te mai văzusem de ceva timp. Spun rănit, iar el oftează, așezându-și paharul gol, pe măsuța din fața noastră.

               Acesta se apropie de mine, apucându-mă de brațe mă trage forțat mai aproape de el, iar eu încerc să mă opun, însă nu mă puteam măsură cu forța sa. M-a tras puternic spre el, făcându-mă din instinct să despart picioarele pentru a nu îl lovii atunci când acesta m-a așezat în poala sa, apoi mi-a dat drumul încet din strânsoarea mâinilor. Probabil acele locuri se vor transforma în pete de culoare violet următoarea zi dar în astfel într-un astfel de moment, nu îmi păsa. Am răsuflat greu, fiind așezat acum peste el, acesta având mâinile oprite pe soldurile mele, fiind rezemat de canapea. Pentru câteva secunde niciunul nu a spus nimic, asta până când el și-a mutat mâinile sub bluza mea, făcându-mă să mă mă zbat în brațele sale atunci când pielea mea sensibilă a făcut contact cu mâinile sale puțin reci.

             ─ James! Dă-mi drumul! Spun furios, acesta ținându-mă strâns de mâini. Mă doare!! Nu mă poți forța să fac ceva ce nu îmi doresc!

               ─ Dacă te doare, încetează să te mai agiți atâta! Fii mai calm! Spune aproape șoptit, dându-mi drumul la mâini, dar înfășurându-le apoi rapid în jurul taliei mele, pentru a mă ține captiv la el în brațe.

               ─ Și acum ce? Îl întreb după câteva momente de liniște, încercând să fiu cât de calm pot.

Acesta nu îmi răspunde însă îmi apasă corpul în jos, mișcându-și erecțiea prin haine de fundul meu. Pe moment m-am topit cu totul simțind că vreau cu adevărat să continue fiindcă doar la asta mă gândisem în fiecare noapte, însă ceva îmi spunea că ar fii mai bine să îl opresc.
 

             ─ Te rog! Nu vreau asta! Mă plâng, în timp ce acesta continua să se miște sub mine, însă apoi se oprește brusc privindu-mă în ochii, oftând puternic.

Money or love? - ( boyxboy) Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum