Capitolul șase - Robert

1.2K 62 26
                                    

.
.
.
.
.


                  Aveam o stare de plictiseală amestecată cu tristețe și dezinteres față de orice lucru făcut. După cursuri am ajuns acasă obosit, aruncându-mă pe  patul moale, privind tavanul. Chiar nu aveam chef de absolut nimic și nici foame nu îmi era. Nu mă puteam oprii din gândit despre James. Era nedrept pentru Luke dar era și pentru mine la fel de nedrept. Mă enerva la culme și acel păpușel cu care umbla acesta. Îi văzusem cu o seară în urmă, fiind amândoi în mașină. Au trecut pe lângă mine, iar James nu a ezitat să mă claxoneze cu toate că era cu el în mașină. Ce fel de relație au ei până la urmă?

          Mi-am luat hotărât telefonul în mână intrând în agendă direct la litera "J" apelând atunci când numărul lui James a apărut primul pe ecran. Eram emoționat ceea ce mă făcea nervos. Nu știam nici măcar pentru ce îl sunam. Voiam pur și simplu să îl aud, și să fac cumva să ne întâlnim. Nu știam exact ce voiam de la el, însă nu puteam sta nici măcar o zi fără să mi-l scot din gând! Era frustrant! M-a cucerit după o partidă de sex pe care nu mi-am dorit-o!

              ─ Bună Harry! Vocea sa se face auzită după ceva secunde de așteptare. Dar ce surpriză! Mai apelat din greșeală? Râde acesta iar eu mă încrunt ușor.

               ─ Nu......Eu...... De fapt.... Fac multe pauze scurte încurcându-mă în cuvinte, însă apoi iau o respirație adâncă calmându-mă,  continuând să vorbesc. Vreau să vorbim. Ești liber acum? Că doar acum sunt eu disponibil. Întreb.

                 ─  În regulă.... Eu acum sunt acasă! Mă întâlnesc mai târziu cu un client, să discutăm despre un caz. Spune acesta, pe fundal auzind-se cum acesta toca ceva, probabil fiind în bucătărie. Te aștept la mine! Știi unde stau! Spune acesta pe un ton amuzat, punând accent pe ultima propoziție.

                  ─ Mda.. Știu, stai liniștit! Spun sarcastic. Mă schimb și vin!

                 ─ Te aștept atunci! Închide acesta, iar eu zâmbesc precum un idiot sărind din pat și intrând direct în duș.

              După ce am făcut un duș rapid, mi-am uscat parul, mi-am luat un pulover subțire alb pe mine și o pereche de jensi la întâmplare de culoare închisă, luând apoi geaca și fugind spre apartamentul lui James. Știam că Luke ar fii fost acasă abia peste câteva ore, deci avem suficient timp la dispoziție pentru a îl petrece cu James.

          Am bătut la ușă de câteva ori având gluga pe față, însă niciun răspund. Eram dezamăgit fiindcă pe moment m-am gândit că fusese din partea lui doar o glumă, însă atunci când am dat să mă întorc și să plec, nu apucasem să cobor treptele de la întrare că ușa s-a deschis făcându-mă să întorc capul zâmbind. Dar zâmbetul mi s-a șters de pe chip atunci când am văzut cine mi-a deschis ușa. Era frumușelul acela pe care îl văzusem cu James la rastaurant, dar și în mașina acestuia cu câteva zile în urmă. Era îmbrăcat într-un tricou gri, mulat pe trup, și niște jensi închiși la culoare, ce aveau atașați niște bretele lăsate căzute.

             ─ Bună! Te pot ajuta cu ceva? Întreabă, stand în ușă iar eu dau negativ din cap dând să plec. Omule? Tocmai ce ai bătut de tei ori la rând la ușa! Strigă acesta după mine. Îl cauți pe James? Întreabă, făcând câțiva pași înafara locuinței, venind spre mine.

               ─ Ămm... Da! Spun fiind nervos din cauza surprizei neplăcute, iar acesta zâmbește făcându-mi semn să intru.

Money or love? - ( boyxboy) Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum