Capitolul șapte - Sentimente

1K 60 35
                                    

Din perspectiva lui James

.
.
.
.
.
.
     
    

                Am pus cafeaua fierbinte în cana de pe bufet, mirosul încântător învăluind toată bucătăria. Era dimineață iar Robert plecase în urmă cu puțin timp spre liceu, urmând ca și eu să plec spre cafenea, însă nu mă grăbeam. Eram șeful ce se ducea în inspecție doar, nu aveam prea multe de făcut, iar ca și avocat, astăzi aveam abia pe seară o întâlnire cu o doamnă ce voia să discutăm despre motivele reale sau mai puțin reale ale divorțului său. Voia să își lase soțul fără nimic iar eu urma să o ajut cu acest plan diabolic. Era nedrept, însă era problema lor. Eu îmi făceam doar meseria. Eram cel mai bun avocat din oraș și nu pierdeam niciun caz, indiferent de situație.

            M-am așezat confortabil pe un scaun așezând ceașca cu cafeaua fierbinte pe masa din bucătărie, răsfoind liniștit ziarul , însă atunci când am trecut cu privirea peste o știre despre un adolescent ce fugise de acasă, gândul mi-a zburat către ziua de ieri. Bineînțeles că știrea nu avea nici o legătură cu Harry, sau cu fugitul de acasă, sau orice altceva legat despre acel articol idiot, însă cuvântul adolescent, m-a dus cu gândul la el. Îl făcusem al meu cu ceva timp în urmă. Știam că așa v-a fii fiindcă mereu obținem absolut tot ce îmi doream, însă totuși atunci când acesta a venit să îmi înapoieze banii, m-am simțit un pic vinovat fiindcă el îmi dăduse ceea ce eu i-am cerut, el rămânând cu nimic.

        Noaptea petrecută împreună a fost incendiară. Cea mai bună noapte din viața mea, iar Harry a fost senzațional. Mă înșelasem în privința lui. Inițial am crezut că este un tip inocent și că vrea banii doar pentru a ajuta viața sa de cuplu, însă apoi când a început să preia încet controlul actului, îmi demonstra că se bucura la fel de mult ca și mine. Mi-am dorit cu disperare să îl am și în seara trecută, când îl aveam pe canapea lângă mine,  Robert ne lăsase în sfârșit singuri, iar el părea că își dorește același lucru, însă s-a răzgândit apoi brusc, plecând.

                Voiam să îmi mai petec timp cu el. Dar el avea deja un tip cu care să își petreacă zilele. Acel fraier cu care îl văzusem că se contrazicea în restaurant. Jalnic. Aș fii vrut să încerc mai multe cu el fiindcă îl plăceam din mai multe motive, însă diferența de vârstă ar fii fost o problemă. Plus că avea deja o relație. Robert știa că sunt homosexual, însă nu avea nici o problemă cu asta. Mă văzuse cu câțiva tipi fiindcă i-am adus acasă să ne petrecem nopțile împreună, dar într-o relație serioasă nu m-a văzut. Nu credeam în iubire. Credeam în schimb în atracție fizică și în faptul că dragostea sau iubirea ținea doar cât dura actul sexual. Apoi reveneam la realitatea dură în care nu aveam pe nimeni. Cea mai frumoasă noapte din viața mea fusese alături de Harry, iar el a făcut-o pentru bani. Este adevărat că mi i-a înapoiat pe toți, însă totuși pentru asta a acceptat propunerea mea, nu fiindcă și-ar fii dorit.

         Eram obsedat de corpul acestuia, însă nu lăsam ca asta să se vadă, cu toate că îl priveam mereu cu interes, iar el observa asta, rușinându-se. Era drăguț când făcea asta, fiindcă părea inocent, dar totuși nu era mereu atât de inocent precum părea.
Adoram felul în care își arcuia spatele atunci când intram în el lent și adânc, dar și modul în care căuta să ne și atingem atunci când făceam sex. Eram atât de compatibili în pat, încât mă uimise și pe mine. Făcusem sex cu mulți adolescenți, și chiar foarte atractivi, însă ceea ce făceam în pat părea ceva robotic.... Un simplu act sexual. Cu Harry a fost altceva. Și nu înțelegeam de ce dacă el nici măcar nu a făcut-o de bunăvoie. Am sorbit din cafeaua care se răcise îndeajuns pentru a putea fii băută, apoi mi-am luat telefonul, intrând la apelurile primite, numărul lui Harry fiind printre ultimele. Am apelat numărul său, așteptând ca acesta să răspundă, însă fără niciun răspuns. Am oftat dezamăgit băgând telefonul în buzunarul paltonului ce îl aveam așezat pe spătarul scaunului, mi-am terminat cafeaua în scurt timp, apoi am luat paltonul pe mine plecând spre cafenea. Trebuia să îmi iau gândul de la el. Avea pe altcineva iar eu nu aveam nevoie de drame și iubire! Trebuia să mă focusez doar pe muncă!






______________________________________

Un capitol mai scurt din perspectiva lui James, ca să vă dați și voi seama ce simte acesta pentru Harry!

Credeți că Harry nu i-a răspuns lui James intenționat?

Oare mai vrea Harry să îl vadă pe James după ce acesta a spus că el este o simplă distracție pentru el?

Fuge James de sentimente sau este doar o persoană rece?

Mulțumesc celor ce citesc și răspund întrebărilor mele! Mă ajută părerile voastre fiindcă așa îmi dau seama cum vedeți voi acțiunile personajelor! 💙

Money or love? - ( boyxboy) Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum