6

31 2 2
                                    

Tekrar bakıp durdum, sinirden dişlerimi farketmeden baya sıkmıştım. Ve hala devam ediyordu aklımdan o kızı öldürmek geçti fakat sonra aklıma Osana'nın cesedi geldi bunla birlikte  duygularımın karman çorman olması bi saniye bile almadı ki Taro-senpai beni fark etmişti. Bana el sallayıp;
-Ah sende mi burdaydın? 
Dedi, yanındaki kız hemen söze atlayıp kendini tanıştırdı"Amai Odayaka" kızın adı çok ilgincime gitmişti fakat çok arkadaşça hareketleri vardı. Ve sonra kendimi hala kapıda olduğumu farkedip yanlarına geldim. Kız pekte kötü bir niyeti yokmuş gibi görünüyordu. Umarım...tabi bilemem öyle geldi bana. Saçma konulardan konuşup duruyorlardı. Bende onların yanından sıyrılıp gizlice izledim.  Bütün gün konuşmak için fırsat aradım ama Amai bir türlü izin vermedi.
...
Okul çıkışıydı ve herkez çıkıyorlardı o sırada bende Taro-senpai'nin yanına gidip konuşmak için yeltendim fakat o anda Amai tam ortamıza girip Taro-senpai'yle konuşmaya başlamıştı... Kendime geldiğimde bi'15 metre önümdeydiler. Kararlaştırdım bu kız  Taro-senpai'ye yaklaşmamı istemiyordu...Eee o zaman........bende seni ortadan kaldıracağım Amai...
 
Yine bomboş olan ıssız evime girmiştim. Saate bakıp 6.48 pm olduğunu gördüm. Çantamı rastgele biryere fırlattım ve yüzüstü koltuğa yığıldım. Bugün olanları gözümden geçirdim,ve telimi açıp Taro-senpai'nin gizlice çektiğim fotolarına bakıp bakıp durdum. Resimlerine bakarkende yine dalıp gittim ve bu dalış uykuya dönüştü.
...
Sinir bozucu saatin sesi buraya kadar gelmiş ve beni kaldırmayı başarmıştı. Hemen buzdolabına dalıp tıkındım kahvaltı kurarak efor harcamaktansa gidip abur cubur tıkınmak daha kolay geliyordu. Saate bakıp çantamı almak için karalaşmıştım ki çantamın nerde olduğunu hatırlamadığımı fark ettim. Her odayı sıra sıra aradım fakat bulamadım ben çantayı nereye koydum!?
...
3 saattir aradığım çantamı aramaya neden kalmamıştı çünkü zaten okulu kaçırmıştım. Bir günüm daha heba olmuştu fakat bunu avantajıda vardı;o Amai denen kızı nasıl Taro-senpai'den uzaklaştırmayı uzun uzun düşünebilirdim. Ve bi'an takvime bakınca bugünün tatil olduğunu gördüm. Yani ben boşunamı panik yapıp aradım çantayı!? Kendime ve takvime isyan ederken telefonumdan bildirim sesi geldiği hemen açıp baktım, mesaj atan küstah varlık(namı değer Budo)tı;

Küstah varlık-_-:evet biraz geç oldu ama seni gıcık ettiğim için özür dilerim.

Şimdimi karşıma geçmiş özür diliyorsun?

Küstah varlık-_-:İzin verirsen bugün hatamı telafi etmek için sinama biletleri aldım.

Birlikte sinamaya gidelim diyorsun? Yani?

Arkadaşlarla bugün sinamya gidicektik de sana da aldım yani hemen havalanıp kendini bişey sanma hemen.

Gerçekten dünyada gördüğüm en hayvan erkeksin tşkrler almaz geri kalsın

sen kaçırdın;) Senpain elden gitçek

NE!? Anlamadım ne dedin sen!?

Diyorum ki Taro diyorum ki Amai bizle birlikte sinamaya gitçek diyorum

Saat kaçta gitçez?

2 dakkada 360° derece dönmeyi nasıl başardın!? Başarınızın sırrı nedir bayan Aishi-san?

Saçmalamayı kes! Sana kaçta sinemaya gidiyoruz dedim!

benmi saçmalıyorum!?

evet şaşırdınızmı yoksa bay budo-kun?

Herneyse saat 13:30'da **********(ad bulamadımxd) sinemada ol.

Ben daha önce hiç sinamaya gitmedimki

Tmm o zaman sen saat  13:15'de hazır ol ben seni alırım kapının önünden

Nası ya!?

Ne kütük insansın herneyse sen sadece dediğimi yap tanrıaşkına(onlar müslüman değiller malesef)

Öff tmm

Teli kapatmadan önce saate  baktım saat daha yeni dokuzdu;yani zamanım vardı. Evi temizlemeye başladım ve sonrasında kendimi kaptırdım.

Temizlikten başımı kaldırdığımda panikledim çünkü saat 12:30'DU;SADECE YARIM SAATİM VARDI! Hemen temizlik eşyalarını bi'yere fırlatıp hazırlanmaya başladım. Ne giyeceğimi bilemedim gardırobumu karıştırıp durdum ve o an gözüme siyah kırmızı gül desenleri olan  yüksek  göğüs ve omuz  dekorteli  tişörtüm çarptı.  Onu üstüme geçirip altımada siyah jean ve ne olur ne olmaz siyah deri bir ceket geçirdim şimdi tamamen siyahtan takılıyordum. Hemen annemin makyaj masasına oturup yüzüme çeki düzen verdim. Saçımıda güzelce tarayıp, arkadan örüp topuz yaptım şimdi daha güzel gözüküyordum. Çantamı alıp kapıdan dışarı adım attığımda şok oldum.

Devam edecek...

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 11, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

SENPAİ!Where stories live. Discover now