♡~4~♡

93 24 91
                                    

"Ehü ehü süpriz YB umarım güzel olmuştur piremses 🌸🌹 uzak524 😆.

Babam gelene kadar müzik dinlemiştik. En sonunda babamın kornası çalınmıştı. Hemen arabanın yanına gittik. Babam pencereyi indirip havalı bir şekilde önce bizi baştan aşağı süzdü sonra, " Sizin gibi beş yaşındaki çocuktan farksız olan koca eşekleri arabama almamam gerek ama annenize her seferinde kararımı değiştirmeme neden oluyor. dedi" adam haklıydı. Sonra abim atıldı " Bizi bilirsin baba sizin sözünüzden asla çıkmayız. Annem bize denize atlamayın demedi bize." Babam derin bir nefes aldı.

"Çünkü anneniz kafatasınızın içinde olan beyni kullanabildiğinizi sanıyor. Hangi beynini kullanan insan gecenin bir yarısı denize atlar?" Dedi. Bu sefer ben araya girdim " Ah baba hayat her zaman tek düze gitmez. Biraz değişiklik lazım değil mi?". Babam bizimle baş edemeyeceğini anlayınca "Arabaya girin sizi küçük veletler."dedi bizde kıkırdayarak arabanın arkasına geçtik.

İkimizinde öne binmeye cesareti yoktu. Babam arabayı çalıştırdı ve sürmeye başladı, sonra da " Denize gitmek nerden aklınıza geldi?" Diye sordu . Bende " Annem bizi evden kovdu, yani misafirleri gelecekti. Bizde evden çıktık. Burası da çok güzeldi. Geldik, çokta eğlendik."

Abimle birbirimize baktık ve kikırdadik. "Zevkinize diyecek yok çok güzel manzara. "dedi babam. "Tabikisi(4.16 pm unutma BtsArmy755)kim seçti " Diye atladım . "Çok mütevazısın küçük kardeşim" dedi abim.

Sonra babama döndüm " Annemin misafirleri gitti mi ? " Babamda dikiz aynasından bana bakıp " Misafirileri gideli çok oldu." dedi. Bende başımı aşağı yukarı salladım.

Abimde bende yorgun düşmüştük. Yavaş yavas gözlerim kapanıyordu. Abimin omzuna düştüm. Normalde olsa hayatta izin veremezdi. Ama bu gün buna izin vermişti. Sevindim, çünkü çok iyi hisettiriyodu. Ve ben bu hissi yaşamadan ölmek istemezdim. Ah sanırım yine bir şeyler oluyor. Neyse karamsar bir yandı. Yanımda babam ve abim olduğu için sorun yoktu. Abimin omzunda yatali 10 dakika olmamıştı ki, eve gelmiştik. Abim yavaşça beni dürtü.

Uyanmıştım, arabadan sakince indik ve babam şu sözleri söyledi. "Siz iki eşşek sıpası üstünüzdekileri değiştirmeden yatmıyorsunuz. Sizi kontrol etmeye gelicem ona göre. " Dedi. Babamı onayladık. Babam cebinden evin anahtarını çıkarıp , kapıyı açtı. Bizim küçük Fatih hâlâ uyuşmamıştı. Ve koşarak yanımıza geldi geldi sitemkâr bir şekilde " Abi hani benimle gelecektiniz parka ? Neden gelmediniz ? Ve niye ıslaksınız? Bensiz mi ıslandınız? Sizinle küsüyorum." Dedi ve çekip gitti.

Abimle sorunlu bir şekilde bakışıp "Bu sefer işimiz zor" dedik. Eh bence bu ceza yeter size. Hadi gidin üstünuzu değiştirin ve kardesinizin gönlünü alin. Sizi kontrol etmeye gelicem unutmayın. " dedi babam. Ve yukarı çıkmaya başladı. Bizde abimle bakışıp sonrada yukarı çıktık. "Aklında bir şey var mı?" dedi. Bilmiyordum Fatih küstü mü tam küserdi. Ve bu sefer gönlünü almak zorlaşacaktı. "Hayır hiçbir şey yok. Üstümüzü değiştirelim sonra bakarız çaresine." Dedim.

Ve odalarımıza gittik. Hemen odama gidip, üstümü çıkarıp kısa bir duş aldım. Ve pijamalarımı giydim. Sonra abimin odasına gittim. Kapıyı çaldım, ve gir komutunu bekledim. "Abim 2 dk bekle." dedi. Beklemeye başladım. Sonra "şimdi gelebilirsin"dedi. Ve içeri girdim. Sonra hemen abime döndüm. Zaman kaybetmeden konuşmaya başladim. "Civcivin kaç zamandır bizden istediği bir şey vardı hatırladın mı?" Dedim . Abim önce biraz düşündü sonra bana döndü hatırladığını biliyorum, çünkü civciv unutmaya izin vermiyordu.

"Evet hatırladım. "Abime baktım " Eee ne diyorsun?" Abimde Şu küçük velet için yapacağım şeye bak." Civciv bizden kaç zamandır hep beraber uyumamizi istemişti. Abimde bende yatağimizi paylaşmayı hiç mi hiç sevmezdik. Ama civcivin gönlünü almanın tek yolu buydu. Küstü mü zıvanadan çıkardı . Hiç kimsenin sözünü dinlemezdi. Ne yemek yer ne şu içerdi ve her şeyi redderdi.

SAVE ME "♡ Where stories live. Discover now