cap 2

32 4 0
                                    

Au trecut doua zile fara ca eu sa execut un experiment pe Lola. Un test ADN nu mi-a fost de nici-un folos in schimb devenind o eroare fatala pentru calculatorul meu.
  
   Maresalul mi-a trimis o fisa pe care eu trebuia sa o completez cu informitii despre Lola. Desigur testul ADN a fost un esec asa ca va trebuii sa fac totul manual.

   Dupa ce ma uit la satelitul natural al Terrei ma indrept direct spre dulapul cu ustensile. Pe scurtul drum spre dulap ma opresc la birou de unde apas pe micul buton rosu care face un bazait scurt cand il apas "Aduceti-mi o galeata curata" spun eu in radio.

   ~time skip~

   Ma opresc in fata unei usi activata prin amprenta si parola. Introcund informatiile in micul apart de langa usa de metal care interzicea frecventele radio sa intre sau sa iasa.

   Inainte sa ajung in fata celulei care o tine captiva pe Lola o durere chinuitoare in genunchiul meu stang se reintoarce pentru o adoua runda de teroare. De data asta durerea devenise mult mai intensa, parca oasele imi ardeau si muschii mi se sfasiau.

   Simteam niste ochi arzatori care ma priveau cu o satisfactie falsa, Lola... ma pricea cu ochii ei maronii in timp ce eu ma tavaleam pe jos de durere.

   Insfarsit durerea infernala incepe sa dispara dupa aproximativ 30 de minute de iad pe pamant. Expir usor de fericire dar apoi imi reamintesc de ce am venit in acea camera a cosmarurilor si ce s-a intamplat la ultimul experiment performat de mine. Pe scurt a fost un dezastru care m-a costat sanatatea, fata, si un picior functional. Ma gandeam sa il amputez dar asta m-ar face mult mai lent si in plus daca il amputez pot aduce griji la nivelul locuitorilor navei, poate vor crede ca boala se poate raspandii sau mai rau, ca aceasta boala sa fie letala.

   Ma pun le picoare si im ridic si ustensilele imprastiate pe podeaua rece de metal.

   Ma uit atent la Lola, analzind-o din cap pana in picioare, simt un gol in stomac cand ma uit in ochii ei caprui, sau poate e altceveva ce eu nu am avit ocazia sa simt pana acum. O sa-mi iau notite despre aceste sentimente nou nascute in mine.

   Deschid celula. Lola ma priveste atent cum iau galeata si o plasez direct sub ugerul ei. Am citi ceva despre aceasta specie numita vaca, aparent tot ce am de facut este sa 'mulg' uitandu-ma cu precizie in informatiile obtinute de pe un site pamantean tot ce am de facut este o actiune asemanatoare cu pompatul.

   Lola se uita la mine atent de ca si cum de abia astepta sa experimentez asta pe ea. Incep a mulge dar in loc de substanta alba si apoasa numita lapte iese un lichid  maroniu cu bule de aer. Ma uit atent la substanta din galeata iar apoi la bovina ce tocmai o mulsesem pentru a obtine acest lucru. "Incredibil... am auzit de acest lichid, din cate imi amintesc se numea cola nu-i asa?" Lola muge in aprobare.

   Apuc doua siringi din servieta mea. In una pun Cola iar in cealalta iau i minstra din sangele Lolei dinnou in sperante ca daca folosesc un calculator mai performant decat fostul meu computer lucrurile vor merge si voi putea afla exact cum functioneaza aceasta dispensare constanta de cola pe care.

   Aceasta descoperire trebuia sa astepte fiindca imediat ce ma ridic durerea se trezeste dinnou iar infernul incepe iarasi...

To be continued...

A/n va rog nu ma mai chinuiti sa scriu asta ori o sa devina ciudat

O iubire dulce cu gust de cola Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum