/časť Štvrtá/

5.2K 283 36
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Na mobile som kontrolovala čas už asi po piaty krát, keďže chalani zrejme potrebovali zvýšenú pozornosť pri príchode. Noah aj Cameron tu mali byť takmer pätnásť minút a ja som sa nevedela rozhodnúť či mám byť nahnevaná alebo si vydýchnuť.

Stretnutie môjho ex a môjho súčasného priateľa je asi to posledné, po čo som kedy túžila. Nie, počkať. Na poslednom mieste je stráviť celé prázdniny s mojím ex. Mám to ja ale šťastie, však?

Možno mi Noah chcel urobiť radosť a nepríde, takémuto prekvapeniu by som sa ani nebránila.

Na druhú stranu, tešila som sa na stretnutie Camerona so Sindy. Bola som síce presvedčená, že si budú rozumieť ale človek nikdy nevie. Sindy je naozaj nepredvídateľná a bojím sa, aby nepovedala niečo nevhodné, o čo sa má postarať Billy. V duchu som pretočila očami nad tým, že premýšľam nad Sindy ako nad agresívnou čivavou ktorú v prípade núdze treba ukľudniť. Ak je však Sindy čivava, tak potom Noah je doberman a Cameron zlatý retríver. Billy možno labrador...

Jemný dotyk na ramene ma vytrhol z úvah a ja som sa poľakane otočila. Za mnou stál pomer vysoký chalan s vlasmi farby piesku. S nehou vpísanou v očiach si ma obzrel a následne objal okolo pása. Na prekvapenie všetkých okolo mi dal malý bozk do vlasov a rýchlo si sadol do lavice vedľa mňa.

,,Ahojte! Ja som Cameron a vy ste predpokladám Sindy a Billy," povedal priateľsky a pri tom zdvihol ruku na pozdrav. Obidvaja ho taktiež pozdravili a zahájili priateľský rozhovor, no tiež som si všimla spýtavý pohľad Sindy. Presne som vedela čo sa pýta, no očami som jej naznačila že jej to poviem neskôr pretože ku stolu posledný pozvaný a samozrejme nebol sám.

Do očí bijúci rozdiel medzi Noahom a Cameronom som sa snažila prehliadnuť, no nebolo to možné. Keď sa Cam postavil aby mu podal ruku, mala som pocit že každý pri stole ich porovnáva a ja som nebola výnimkou.

Noah a Cam boli ako oheň a voda. Cam bol kľudný, priateľský a neviem si ho predstaviť ani nahnevaného. Na jeho mal vždy nádherný úsmev a nedal sa ničím vyviesť z miery, gentleman akého by chcela každá žena. Príťažlivá tvár a zelené oči boli už bonus a jeho vždy učesané vlasy pôsobili upravene a decentne.

Zato Noah s jeho strapatými ónyxovo čiernymi vlasmi a príťažlivými sivými očami vyzeral ako...ako výtržník. Jeho nebezpečný a arogantný úsmev naznačoval že nie je práve dobrý chlapec a to najviac priťahovalo dievčatá. Piersing v pere a obočí tento pocit ešte upevňoval a dala by som ruku do ohňa za to, že už bol vo väzení. Od minula mu pribudlo tetovanie na ramene v podobe dýky z ktorej kvapká krv. Celý jeho zjav akoby kričal, že ho máte ochutnať, poznať, odhaliť tajomstvá a nechať sa zviesť. A týmto bol až priveľmi nebezpečný.

Ako som hovorila, doberman a retríver.

Noahova ruka však bola obtočená okolo útleho pasu dievčaťa. Bolo mi jej dokonca ľúto, pretože bola roztomilá a na Noaha pozerala s veľkým obdivom. Samozrejme, nevedela aký je to kretém takže ho obdivovala len zvonka. Bledé vlasy mala viazané v cope a zrakom visela na Noahovi, našu malú skupinku usadenú pri stole prebehla len krátkym pohľadom. Z nejakého nevysvetliteľného dôvodu ma trochu nahnevalo, že sa na Camovi ani na chvíľu nezstavila a už sa zasa venovala Noahovi.

To by ho  vážne nahnevalo, kebyže dievča ktoré si privedie by zízalo na Cama viac ako na neho. A mňa by zasa nahnevalo kebyže sa cudzia baba snaží zbaliť Cama v mojej prítomnosti.

Bože dievča ukľudni sa, raz si nahnevaná že sa na Cama nepozerá a potom si nahnevaná že sa pozerá, tak si vyber boha...

Musela som nad sebou pretočiť očami a začať vnímať situáciu.

Cam ako keby nevidel Noahov hnusný pohľad, ktorý bol však dobre skrytý. Billy a Cam si dobre sadli, ako som si myslela a Noah občas prehodí nejaké slovo, no skôr sa venuje dievčaťu usadenému vedľa neho. Aj keď rozpráva, nedá sa nevšimnúť si jeho ruky putujúce po tele cudzinky. Musela som znechutene pokrčiť tvár, keď som si uvedomila že ju obchytkáva aj keď sedí pri stole s ostatnými. Vôbec sa nezmenil.  Po chvíľke si všimol môj pohľad a zvodne na mňa žmurkol.

Idiot.

,,Možno by sme mali ísť tancovať. Čo ty na to, London? Budeš taká milá a zatancuješ si so mnou?"

________________________________________________________________________________

Konečne nová časť, po dlhšej dobe :D Už by som nikam na dovolenku nemala ísť takže nové časti budú ako-tak pravidelné

Deniska

Vypadni, Noah!Where stories live. Discover now