Capitolul 10

101 3 3
                                    


                     „ Nimic nu strigă mai tare PUTERE decât lucrurile care te înconjoară. Nimic nu te face să sclipești mai tare decât aprecierea care vine din partea celor care te înconjoară. Nimic nu strigă mai tare SUCCES și PUTERE decât Melanie Silver! Superba creatoare a decis să-și deschidă, sufletul și să ne răspundă unor curiozități, pe scurt, ne-a invitat în locul unde este creată magia și ne-a permis să ne băgăm nasul în secretele ei. Succesul acestei femei este unul nu doar constant, dar îndrăznim să spunem că este chiar în creștere. Dar, acum apare întrebarea la care, probabil toți, ne-am dori să primim un răspuns: De unde a început totul?! Melanie nu ne-a oferit un răspuns concret la această întrebare, dar având în vedere restul de răspunsuri pe care le-am primit, ne permitem să interpretăm pentru dumneavoastră tot ceea ce creatoare ne-a transmis. Din ceea ce au aflat sursele noastre, baza pe care Melanie Silver stă acum atât de bine a venit odată cu EL. Cine este el? Nu avem un nume, dar putem să ne ducem firul mai departe și fără să avem un chip cu care să îl asociem pe EL. Se pare că bruneta a primit tot ceea ce are cu ajutorul bărbatului care stă în umbră. Nu ni s-a confirmat o căsătorie, dar în același timp, nu a fost nici negată această variantă. Nu știm dacă tânăra își are sau nu destinul lega de cineva, dar ce știm cu siguranță este faptul că aceasta este foarte hotărâtă și urce în continuare pe scara succesului alături de cel care i-a fost aproape încă de la primul pas. Vrea să ajungă sus iar bărbatul din spatele ei o sprijină în tot ceea ce își propune. Melanie a fost de acord să joace un exercițiu de spontaneitate și în acest mod, noi suntem capabili să vă prezentăm, încă dinainte să fie măcar adusă la viață, una dintre viitoarele articole care va debuta în noua colecție a creatoarei. Avem doar o schiță, dar chiar și așa, aceasta strigă perfecțiune și extravaganță. Nu venim cu deslușirea secretelor acestei femei, dar cu siguranță venim cu câteva întrebări: Cine ești, Melanie Silver? De unde ai apărut atât de strălucitoare? Și cel mai important, cum este și când o vom cunoaște pe Melanie, doar MELANIE, femeia care ești cu adevărat, înainte să devii creatoarea Melanie Silver?!"

Drăcia dracului!

Era stupefiată, încântată și nervoasă, toate în același timp și nici măcar nu știa care din acele trăiri se resimțea mai tare. Într-un mod aproape drăguț, cuvintele lui o uimiră. Își primise admirația la care sperase, dar la naiba, de unde veniră restul?! Nu putea spune că era tocmai prima dată când se confrunta cu o curiozitate atât de minuțioasă din partea oamenilor care voiau să o descopere, dar nemernicul de Dharcy scoase la iveală exact întrebările pe care încerca ea cu disperare să le stopeze și să le îngroape.

Nemernicul își primise răspunsul referitor la viața ei amoroasă fix în următoarea secundă după ce i-o adresase. Femeia era sută la sută sigură că nu reușise să mascheze adevărul și că el prinse din privirea ei răspunsul. El știa că nu avea pe nimeni care să o susțină cu atâta ardoare pe cum afirmase în materialul pe care îl scrise. Știa, dar făcea tot ce putea să o atace cu acest lucru. O arunca direct în gura leilor cu acele afirmații și ea chiar nu era pregătită să le țină piept acum.

--- Nenorocitul mă face materialistă?!

Nu știa de câte ori citise acele cuvinte, dar părea că acestea o uimeau după fiecare citire. Își mârâia frustrările în barbă, pufnind zgomotos de fiecare dată când Dharcy îi distorsiona cuvintele și imaginea.

După ce se săturase să-i recitească cuvintele, se lăsă captivată de imaginea de sub cuvinte, era schița pe care o făcuse pentru a-i arăta de ce este capabilă. Îi plăcea cum arăta, dar știa că Dharcy o folosise doar pentru puțină publicitate și pentru a-și ridica nivelul ego-ului.

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Aug 14, 2019 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

Arzând printre ruineUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum