La Salazar

20 4 21
                                    

Hey guyss!

Ik ben terug van vakantie waar ik moeite moest doen om Wi-Fi te krijgen dus vandaar geen update terwijl ik op vakantie was. Ik was in Koblenz in het lohr centre en daar was een winkel, het was een lastige naam dus heb ik het niet onthouden, met allemaal stuff over verschillende bekende films en series zoals Harry Potter, Anime, Friends en The big bang theorie. Uiteraard ook Riverdale (kuch). Alles behalve pirates of the caribbean. Maar alsnog is het een van de beste winkels ooit. Ik heb daar een mok van IT gekocht en Sheldon Cooper.

Er was in hetzelfde winkel centrum nog een andere winkel en dat had allemaal dingen qua games

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.


Er was in hetzelfde winkel centrum nog een andere winkel en dat had allemaal dingen qua games. Voor de Playstaton, Wii, Nintendo en dat soort dingen, maar ze hadden ook een muur volledig gebouwd in Funko poppen dus ik ging daar naar binnen en halleluja. Captain salazar :).

Ik ben ook al mn gehele leven aan het zoeken naar een Captain Jack Sparrow funko pop maar geen enkel resultaat

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik ben ook al mn gehele leven aan het zoeken naar een Captain Jack Sparrow funko pop maar geen enkel resultaat. Weet iemand een winkel waar ze dat hebben?

Ik verzamel mokken dus vandaar staat de achtergrond vol met mokken, don't mind me.

POTC weetjes/memes♡ NLWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu