AAAAAAAHHHHH❤😍❤😍

86 9 10
                                    

Oke mensen het nieuws dat straks volgt kan waar zijn ook niet. Ik heb gezien op insta toen ik het zag ging ik verder zoeken op google en youtube en het stond er allemaal dus ik denk dat het waar is maarr ik zag nog niks staan daarover op jerry bruckheimer zn insta maar dat kan natuurlijk nog komen. Jullie demken nu van wat is dat?  HET IS GEWELDUGGG
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

ER KOMT EEN DEEL 6 VAN POTC OEHEOEHOEHOE❤❤❤❤

Ze weten de titel al en de verhaallijn.

Titel: wrath of the seas / sea of wrath

Titel: wrath of the seas / sea of wrath

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dat is de verhaallijn.

( kan spioler behvatten van deel 5)
Het 2e grote nieuws: jullie hebben gezien dat in deel 5 barbossa in de zee veel ( dood ) om zijn dochter carina te redden van salazar. Geoffrey rush ( barbossa ) zei in het niews dat als er een deel  6 kwam van potc dat hij er waarschijnlijk niet in mee ging spelen.

 Geoffrey rush ( barbossa ) zei in het niews dat als er een deel  6 kwam van potc dat hij er waarschijnlijk niet in mee ging spelen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

NOU BARBOSSA KOMT TERUG WOEHOEE😍❤
Hij is weer levend samen met salazar door poseidon de man van de zee. samen met salazar. MAAR WAAROM GEZOMBIFICEERD MEHH D; .. in deel 4 zagen jullie dat  de mensen die op de crew moesten letten gezombificeerd waren zodat ze beter luisterden... salazar en barbossa werken dan voor ANGELICAAA want die komt ook terug ♡ Calypso komt ook terug.
Maar even mensen in deel 4 toen jack aneglica achterliet op dat eiland zei angelica dat ze zwanger was van jack.

Zou dat waar zijn?

Als het waar is krijgen ee maybe in deel 6 zn kind te zien wooja :D

Davy Jones komt ook terug wsnt hij is in deel 3 in het water gevallen. WIEUWW De turners zien we ook terug waaeonder elizabeth want zij is ook een turner geworden.

Pintel en ragetti komen ook teruf voor zoverre.. want ze worden vermoord door de gezombificeerde Barbossa.

Even een vraagje aan jullie?
Als barbossa gezombificeerd is kan hij dingen nog wel weten wie ze zijn zoals jack weet barbossa dan nog wek wie jack is en will??

Dit is mijn mening ff maar ik beschouw jack en barbossa als BFF's omdat zo ook zo omgaan met elkaar enzo xD

!Ik denk wel dat het waar is maar het zou ook niet zo kunnen zijn!
Ik houd jerry zn insta en google de komende tijd in de gaten en laat weten als ik iets weet ♡

POTC weetjes/memes♡ NLWhere stories live. Discover now