THE LGBTQ ARE "TERRORISTS"

24 3 7
                                    

hah, jeg dør. Har null ide om det er siden klokka er 02.04 på natten eller om det er siden han er så forbaska latterlig. 

Så jeg sitter og ser på en av favoritt youtube kanalene mine, Sam Collins. Jeg vet ikke om du har sett den videoen med samme tittel som dette kapittelet, det er derfor dette kapittelet heter det btw. 

Jeg kommer over denne videoen og bare ... hva ... wut the fuck is wrong with this person? 

Ikke Sam Collins, han er kul, men fyren han reagerer til. 

"Hva om ungene dine kom og fortalte at de var homofil/lesbisk" spør intervju dama

"Jeg ville kledd dattera mi først, tatt henne med for å ta en pedikyr, tatt henne med til å fikse neglene, og så se om hun kan svømme" *veldig ... rart smil* "hvis det var sønnen min ... ville jeg nok tatt han med på jakt, jeg hadde tatt han med på fisking, og så sett om han kan svømme" *...rart smil igjen* 

"Hva mener du med 'å se om de kan svømme'?"

"Vil bare være sikker på at de kan svømme" *rart smil ... IGJEN* 

Fy fan liksom. Ok, du vil sikkert se klippet ... eller ikke, men jeg legger det til uansett. 

spol til 3.02 minutter inn i videoen. Han avbryter en gang imellom det jeg skrev opp. 

Men ikke spol hvis du vil se hele videoen.


tenkte jeg skulle dele dette siden jeg holdt på å dø av latter ... bokstavlig talt, er forkjølet og føler jeg skal dø hver gang jeg ler. Han er så tåpelig. 




btw, noe som skjedde for to uker siden. 


Jeg og venninna mi gikk, og to jenter sto med skilt hvor det sto 'give a hug if you support LGBTQ++' så vi skulle lzm gi de en klem. Vi gjorde det.

Senere kommer den dumme vennen vår, (ikke dum, men sånn ... han er ikke så smart) og sier; "Jeg ga klem til noen som ville vi skulle støtte LG.. ett eller annet, jeg gav dem klem, men nå er jeg redd for at jeg har sagt jeg støtter noe ille ..."

og jeg bare "Du støtter meg betyr det" :)) han visste ikke LGBTQ+ er for hvilken seksualitet du har. 


En av kompisene mine som er transseksuell fortalte meg også at transseksuell hører ikke til i LGBTQ+ fordi det er ikke hvem man elsker, det er hva du er. Men han er fortsatt med i LGBTQ+ da, for han er gay i tillegg :))

"LGBT we got an army this way"

00:00Where stories live. Discover now