Ohh maaaah gaaad!!

8 3 0
                                    

Fy søren! Okay, det er kanskje ikke noe å frike ut over, men ææææ !!! Æ klarte det å fy søren å ...

Vel jeg kan vel vise dere. Faren min sa 'VENT! Ikke lapp, du må ta bilde' :))

Hvordan i huleste klarte jeg det?!?!? Det va tredje forsøk, men så har jeg enfold unnskyldning på å bomme de to andre gangene selv om jeg kun bommet med ett skudd på begge de to før

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hvordan i huleste klarte jeg det?!?!? Det va tredje forsøk, men så har jeg enfold unnskyldning på å bomme de to andre gangene selv om jeg kun bommet med ett skudd på begge de to før.
Hehe, pappa hadde stilt kikkerten litt feil, så han stile den riktig før den siste 

Jeg kan ikke tro det.

Dette er stort for meg.

Det er liksom hen helt ny rifle ... eller den er brukt, men ny for meg siden jeg gadd ikke bruke 17000 på en som er dårligere en den jeg har nå til kun 7000.

Men jeg kan skyte elg til høsten. Jeg kan skyte rev .. åhå nå skal det en rev dau! Reven tok katta vår å den hadde bare flaks at revejakten ikke starter enda.


Men sorry dere som er imot å skyte dyr. Men her jeg er fra, og når man er født i ælgjakta i tillegg så er det noe man må igjennom.


Jeg kan fortsatt ikke tro det. Jeg er bare nødt til å skrive det slik at når jeg våkner img så vet jeg at det er sant.



Men da jeg skulle skyte det siste skuddet så tenkte jeg rett etter det smalt 'Nei! Å så kleint. Faren min eller han fyren kommer til å si noe kleint om jeg klarer det' de vet ingenting om ... det gjør ikke dere heller faktisk...

Høye fyrer: jeg blir ukomfortabel rundt dem,  og bare det at vi sitter rundt ett rundt bord og kneet hans treffer mitt fryser jeg til.

Så da plata kom tilbake så vi kunne lappe ho, så tar fyren tak i skuldrene mine. Jeg aner ikke hvordan utrykket mitt var, men jeg er glad han ikke så det.

Bare så det er sagt, han har ikke gjorde meg noe, han kunne aldri skade noen. Pluss han er 50 og en venn av faren min.

Men jeg må si det er ikke komfortabelt å være en plass det kun er menn over 30. Og jeg, ei tenårings, bifil jente kommer dit. Men det er verdt det når man får tatt prøven:)

00:00Where stories live. Discover now