Disney, her er et forslag til dere

19 2 4
                                    

Oppgave 8

En ny Disney prins/prinsessefilm hvor prinsen/prinsessen er enten trans, homo eller lesbisk.

Det korte, nøttebrune håret til den 18 år gamle prinsessen Kelsey sto rett til vers. Hun dro inn på badet å rettet det. Hadde hun gjort den største feilen i sitt liv? Dagen før hadde hun klippet håret med en egen saks hun fant, så farget det med nøttebrunfarge. Alt på grunn av henne. Hun var redd hva foreldrene ville si, hva vil selve kongen og dronningen gjøre når de finner ut at datteren deres ikke ser etter en prins.

Kelsey hørte moren banke forsiktig på døren. «Aidren er her» sa hun med den milde stemmen sin. Til høyre for seg kunne Kelsey se den knelange, rosa kjolen moren hadde hengt opp til henne dagen før. Lite vet moren at Kelsey hater den fargen., men hun tar på kjolen. Hun har alltid fulgt reglene, hvorfor skal det være så vanskelig å følge dem for henne nå. Hun blir dronning, men må ha en mann før hun kan. Men hvorfor en mann?

Eller:

18 år gamle Aidren, lyseblondt hår, mørke bryn, den perfekte prinsen. Alle elsker han, men lite vet de om ham. Det perfekte smilet alle snakker om, som faktisk kun er falskt. Det perfekte håret, som egentlig er farget på grunn av foreldrene. De perfekte vennene, som egentlig ikke vet noe om ham. Men så er det Tarik, fyren med det brune håret som er farget grønt, og av alle farger, ja grønt. Men Aidren synes han passer det.

Igjennom alle år har foreldrene til Aidren prøvd å spleise ham med ei eller annen perfekt jente som en dag skulle kunne bli dronning. Han hater det at foreldrene prøver å finne ei dame til ham, og foreldrene hater at han skal være så skeptisk.

Tarik forstår ham, men dessverre kan aldri Tarik og Aidren bli noe. Tarik er forlovet med George, den eneste tingen Aidren hater ved Tarik.

Aidren står på badet, med en boks hårfarge. Han har kjøpt hårfarge i den naturlige fargen hans. Ginger rød. Han er lei av å være den perfekte prinsen, den perfekte sønnen, den perfekte fyren. Alt han vil er å være seg selv, men det er ikke lett med dronningen og kongen som foreldre.

*

«Aidren, Kelsey er her» sier moren igjennom døren til badet. Han har gjort det, han har farget håret. Han går ut døren med det nye, røde håret. Moren har allerede dratt inn i det store rommet. Når Aidren kommer inn kledd i dress, ed det røde håret, hører han moren gispe. Kelsey smiler til ham. Hun, i tillegg til Tarik, vet han sanne jeg. Kelsey er henne han har vokst opp med som venn.



Vi hadde det i oppgave i Norsken å skrive hva vi ville skulle skje i en film eller bok eller tegneserie ... du skjønner tegninga. 


Uansett, kan ikke disney skrive et sånt manus, og få en slik film?!  





___


Heyyy, det er meg igjen. Fant nettopp ut at jeg aldri publiserte dette... det er skkert gåtten halv måned. 


Uansett, holder på med ny bok: 

Uansett, holder på med ny bok: 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

det va det 

00:00Where stories live. Discover now