Q&A

116 13 2
                                    

13. října 2018

Ahoj! Děkuji všem, kteří dali příběhu šanci a dočetli ho až sem. ;) Vážím si každého čtenáře, hlasu i komentáře. Jako u ostatních děl, i zde vychází bonusová kapitola s prostorem pro čtenáře. :-)

Právě jste dočetli druhou část trilogie, která se odehrává v Londýně. V poslední kapitole jsme se dozvěděli, že Emma dostává výhrůžky. Dokonce se probouzí v neznámé místnosti s cizincem. Co se stalo? Je Emma v pořádku? Jak zareaguje Thomas? A co jejich přátelé? Co si o celé situaci myslíte? A jak to vůbec Emma myslela s tím, že ten hlas zná? Nebojte se podělit o své nápady, které se týkají tohoto příběhu. :-)

Pokud máte nějaké dotazy či připomínky k druhé části celého příběhu, ráda je tu uvítám. ;) Jen malá technická vsuvka (jak jdou díly za sebou): I'm Not Giving Up On You, Have You Ever Seen the Rain a I'll Be Your Man.

Budu ráda, když se se mnou podělíte o své postřehy, názory a připomínky (ať už chválu, nebo kritiku), nebo jen podiskutujeme o vaší oblíbené postavě. Tahle kapitola je jen o vás a pro vás. ;-) Budu se těšit na vaše komentáře.

Vaše Kristie Mayer

Have You Ever Seen the Rain? [Londýnská trilogie #2]Where stories live. Discover now