Kapittel 5. Lowkeycrush

58 1 0
                                    

« tja kanskje dt?» jeg blunker «ååjasså ja? Kæm da om æ tørr spørr?» jeg fniser å går til neste folkemengde « har du snus?» «har du røyk?» er dt eneste jeg hører.

Jeg går ut å tar meg en røyk med Mathias og Ole, vi står å prater om alt og ingenting før det blir for kalt for oss til å stå der ute. Jeg går inn på kinorommet, og setter meg vedsiden av Bjørn Martin, en jeg har hatt et low key crush på så lenge jeg kan huske, men han har vært sammen med den ene venninnen min, joanna.
Jeg ender opp med å ligge i armkroken hans i det mørke rommet, det var kun oss to der. Vi begge ble tilslutt veldig tent, «jeg går på butikken, skal du bli med?» jeg viste at om vi skulle pule, så kunne vi ikke gjøre det her. «Tja, ka du tenke å gjør da?» jeg ser nedover kroppen hans og smiler, han har ganske sånn 'skittent blondt' hår , en ganske stram jan paul genser på seg ,som viser fram musklene hans, og jeans... altså du kan jo se for deg en som har ganske 'perf' kropp, ikke for trent, men ikke en spinkel spinkel heller liksom, han har liksom fett på kroppen ..
vi går opp mot butikken og går inn på dassen, finner fram kondom og starter. Men jeg må si jeg er skuffa. Joanna holdt på å skrøyt over kuk størelsen hans HELE TIDEN, men jeg heilt ærlig, jeg kjente den ikke. Han gønna på som faen, men klarte ikke å komme, så de siste 10 minuttene sugde jeg han til han endelig kom. Vi begynte å kle på oss igjen, og begge to er enige om at dette, dette holder vi kjeft om. Ingen skal eller kan få vite om dette.

Endelig skal jeg hjem. Jeg ,emilie og joanna står å venter på å bli henta av faren til Joanna. Plutselig bryter det ut heilt ut av det blå fra Joanna «hvor har du egentlig vært , Sarah?» hun ser stygt ned på mobilen. «Ehh, jeg ? Hvor jeg har vært? Vell jeg har verdt på coopen og snakka med Linda og Flavio og masse folk .. hun ser på meg som om at jeg åpen bart lyver. jeg er legit fucked om hun finner ut at jeg har pult med ex fyren hennes , hun kommer til å henge meg opp etter veggen første dagen på videregående.

Wæææ takk for at DU(!!) fortsatt leser!! Husk å lik og kommentere!! Tusentakk❤️❤️

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 17, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Pantelapp.Where stories live. Discover now