#6

99 10 8
                                    

"Koliko je sati ?"upitala sam ga nakon duge tisine.

"6 sati je"

"6. Jao moramo da krenemo " skocila sam i odnela solje do sudopere i oprala ih. On je samo cutke  sedeo na stolici i posmatrao me.

" Zasto me gledas tako ?"

"Kako ?"

'Pa tako "' krenuo je da me odmerava ,

"Teo polazi "

"Gde zuris. Ima vremena " polako je krenuo po jaknu.

"Teo ,molim te pozuri. Ipak moji ni ne znaju gde sam i razumes." Isla sam iza njega i brbljala. Naglo je stao i okrenuo se. Sudarila sam se u njega. Polako sam ga pogledala. Imala sam cudnu potrebu da ga poljubim. Njegov pogled je setao svuda po mom licu. Osetila sam njegov dah, polako,jedva primetno je poceo da se priblizava. Obuzeo  me je cudan osecaj u telu. 

"Teo mislim da ti je jakna tamo" pomerila sam se i nasmejala. On je ostao da stoji okrenut ledjima. Uzela sam njegovu jaknu i stala ispred njega.

"Izvoli" nasmejala sam se , on je uzeo i izasli smo iz kucice. Vreme je bilo divno. Vetar je pirkao i sve je izgledalo magicno. Stala sam  na cistinu i pocela da razmislja. Sve se ovo desava sa nekim razlogom. Zato se on bas sad pojavio. Osetila sam njegovu ruku na mojoj i njegov dah na mom vratu.

"Hajde da plesemo Melinda" cvrsto me je stisnu za ruku i okrenuo me prema sebi.

"Nemamo muziku" lagano sam napravila prvi korak.

"Stace nam" zavrteo me je.

"Dovoljni smo samo nas dvoje" spustio me lagano i podigao

"Ali muzika daje posebnu notu romanticnosti"

"Ti si ta koja daje tu notu"njegov dah se sirio mojim vratom. Njegove ruke su cvrsto drzale moje dok su  se nasa  tela njihala u ritmu vetra. 

Nasa muzika  su bili pokreti. Pokrete koje smo pravili bili su ... nekako..  posebni. Sa Markom nije tako. Svaki njegov dodir je na meni drugaciji. Njegovi prsti pri dodiru sa mojim telom zare. Te sitne varnice mi prodju kroz celo telo. Njegov pogled isto tako budi sve u meni. "Melin,prekinimo. Ne mogu vise" drugacijim tonom je to rekao. 

"Predajes se ?" Nastavila sam sama da plesem. Pogledala sam ga izazivackim pogledom.

"Ne , nepredajem se samo.."

"Predajes se " nastavila sam da plesem negledajuci u njega. Njegove ruke su dotakle moje i nezno me zavteo.

"Nepredajem se "

"Ali predao si se nakratko'

"Cudno delujes na mene" pogledali smo se pravo u oci.

"Molim?" Uozbiljila sam se. Mozda ovo ide predaleko. Zastali smo kod drveta . Menjam temu.

"Ti si profesionalni plesac. Priznaj" zadihano sam pricala dok je on opusteno stajao i gledao u mene.

'Jesam,ali  moja majka to ne zna"

'Zasto ?"

"Nebitno"

"A recii "

"Ne "

'Kaziii mii "smeskala sam se 

"Ne "

"A Teo reci mi "ispravila sam se i skroz naslonila na drvo.

"Rekao sam ne " polako mi se priblizio. Osetila sam njegov dah na mom licu. Srce je pocelo da tuce u grudima. Melinda pobogu smiri se. Njegov ledeni pogled je lutao po mom licu. Osetila sam dah na mojim usnama. Priblizavao se sve vise i vise. Nisam imala kud. Njegovo telo je skoro pritiskalo moje . Jedna njegova plava lokna je pala i dodirnula mi lice. Pogledao me je. Nosevi su nam se dodirivali. Polako njegove usne su dodirnule moje. U tom trenutku  bujica emocija se oslobodila. Njegova ruka je krenula ka mom vratu. Varnice su prozujale mojim telom. Moje ruke na njegovim grudima ,osecale su njegovu zelju i uzbudjenost. Srce mu je jednako brzo tuklo. Nase usne su plesale dok su nam misli lutale.... Sta ja ovo radim.  Tgnula sam se i prekinula ovaj...divni...cudesni poljubac. 

Chance For DanceWo Geschichten leben. Entdecke jetzt