Összeáll a csapat! - 2. rész

56 2 1
                                    

- Várjunk csak girl... Kérdés! - csapta fejen Daeneryst egy gondolat, amint beléptek a házba - Miért csak öten vagyunk itt? Hol vannak a többiek? Vagy milyen tryout ez most? 

- Téényleg, minden pozícióra csak egy ember jut, akkor ki ellen kell versenyeznünk, hogy mi kerüljünk a csapatba? - szólt hozzá a gondolathoz Nicki.

- Már azt hittem meg sem kérdezitek. - csukta be maga mögött az ajtót Titania, amint mindenki beért a házba - Nincs több tryout, mind fel vagytok véve! - vigyorgott az edzőnő, ahogy látta a csajok arckifejezését. 

- Mi a franc? Én már elveszítettem a fonalat. - értetlenkedett Nicki.

- Kiscicám, szerintem te még az életben nem kaptad el a fonalat. - paskolta meg Nicki fejét Daenerys. 

- Talált, süllyedt! - csapott bele Dae kezébe Avery. 

- Tehát, ha jól értem, akkor már az online tryout alapján el volt döntve, hogy mi leszünk felvéve? Akkor mi értelme volt beadni nekünk ezt az "offline tryout" dolgot? - kérdezte Elizabeth. 

- Igeen, ennek semmi értelme. - mondta Kim. 

- Szerettük volna, ha mind a legnagyobb koncentrációval és felkészültséggel érkeztetek volna meg. Tehát úgy gyertek ide, hogy igen, megmutatom, hogy mennyire jó vagyok. Egészséges versenyszellem. - magyarázott az edzőnő.

- Öhm, igen ez mind vagány meg minden, de... basszus, ha ezt tudom, akkor sokkal több cuccot hozok magammal. - csüggedt el kicsit Nicki.

- Te jó ég ezzel a csajjal meg mi van

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Te jó ég ezzel a csajjal meg mi van... - nézett Daenerys Averyre kérdően.

- Ez még csak a kezdet, csajszi, ez még csak a kezdet...

- Hát ez fasza. 

- Nos, kedves mindenki! Keressétek meg a szobáitokat, pakoljatok, öltözzetek, meg amit akartok, és másfél óra múlva itt találkozunk. Tolunk egy próbameccset, lássuk, mit is tudtok. - utasította az edző a társaságot, s ő maga is indult a dolgára.

- Uuuu, Aves, leszünk egy szobában? - csillant fel Nicki szeme.

- Tán csak nem vesztem meg. Dehogy leszünk, akkor sosem tudnék aludni.

- Akkor egymás mellett? Egymással szemben? Hmm? Na? 

- Jó, abban még benne vagyok, de nincs nyúlka-piszka a cuccaim között! 

- Még azt a vagány Nyx szemhéjpúdert sem használhatom? Tudod, amiből én is vehettem volna egyet de inkább azt a tányér babgulyást vettem meg a szutykos kajásnál. 

- Azt főleg nem, az az egy kis tubus van a szívem körül, és azt a típust már nem is gyártják.

- Hiiii, te szívtelen szörnyeteg! 

- Nicki, igaz? 

- He? Igen, aham, az vagyok. Te Kim vagy ugye?

- Iiigen, Kim! Nah szóval, nekem van olyan púderem, ha szeretnéd, én majd kölcsön adom neked.

- Kölcsön? Haha, drága, amint a kezébe adod, többé viszont nem látod. Nicki enyhén szólva kleptós, legalábbis ha sminkről van szó.  - magyarázott Avery, aki nagyon is jól ismerte barátnőjét. 

- Hát nem hiszem el, hogy mindenki előtt beégecc. És igen, két cével mondtam, hogy beégecc. 

- Tesó, szerintem nem kell téged beégetni. Égsz te magadtól is, mint a gyárkémény. - nevetett jóízűen Daenerys. 

- Hagyjátok, hadd égjen. A lényeg, hogy keressük meg gyorsan a szobákat, olyan éhes vagyok, hogy meghalok, és azt sem tudom merre induljak. Az edzőkénk igazán elárulhatta volna, hogy merre keressük a szobákat. - túrt a hajába Elizabeth. 

- Szerintem induljunk arra. - mutatott egy hosszú folyosóra Kim, a társaság pedig elindult, hogy felfedezze az elsőre labirintusnak tűnő villát, ami belülről még bámulatosabb volt, mint ahogyan az kívülről látszott. 

 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
A Twist of FateWhere stories live. Discover now