Project Louis / Part Thirteen

220 21 3
                                    

Mijn mond veranderdde in een 'o' als ik het woord "fuckfest" hoorde -als je dat ook maar een woord mocht noemen. Ik probeerde Luke uit uitteleggen dat ik hier waarschijnlijk zo weer weg was,maar hij ging maar door,totdat ik maar door hem heen zei; "Luke,ik ga daar niet heen." hij keek me recht aan en leek eventjes verdrietig te zijn. "Serieus? Oh man,hoezo niet?!" hij klonk niet boos,gelukkig,ik had teveel angressieviteit gehad deze dag. "Omdat," ik trok even een geïrriteerd gezicht. "Hij me zowat net in elkaar geslagen had?" ik moest even lachen,om het feit dat louis echt een gek is. Luke keek me even geschrokken aan,maar je kon zien dat het geen heel groot nieuws meer voor hem was. Ik schudde even zijn hoofd als ik even lachte in zichzelf,waarschijnlijk om het zelfde idee als mij. "Hij heeft er wel is vaker last van," ik moest nog wat harder lachen. "Last van? Die gozer moet naar een therapeut." Ik glimlachde even vriendelijk naar Luke als ik maar besloot om te gaan. Hij merkte het en hij stond samen met me op. 

Hij keek me even langdurig aan,als ik nog is vriendelijk glimlachde voor het enigste beetje gastvriendelijk die ik hier kreeg. Het was nog steeds een herrie in de keuken,maar ik hoorde hem rustig zeggen. "Jammer,dat je er vanavond niet bent." hij glimlachde als een een of andere god naar me,waarna ik me lippen even op elkaar perstte en nog even gedag zei als ik wegliep uit de keuken. Als ik net de deur uit wil stappen besef ik me dat ik geen enkel vervoer heb om die 7 kilometer naar huis te gaan,dus moest ik terug. Het zou verschikkelijk ongemakkelijk zijn als ik nu aan Luke moest vragen of hij me naar huis kon brengen,dus koos ik maar voor de andere -niet al te beste- optie,Louis. Ik zuchtte even diep en geïrriteerd als ik de trap opliep naar Louis appartement. Met een ongeïntresseerd gezicht liep ik zijn deur binnen als ik hem met grote ogen naar me zag kijken vanuit zijn kamer. "Ik wil graag naar huis." zei ik zo duidelijk en zo emotieloos als ik kon. Hij bleef me aankijken,waarop ik zo'n gezicht trok of ik nog een antwoord kreeg. Ik liep een beetje chaggerijnig zijn kant op waardoor hij van zijn bed opstond. Ik bleef stilstaan als hij een beetje moeilijk naar me toe liep. Hij stond ongeveer een meter voor me als hij zei. "Please,blijf nog even," door zijn zin heen moest ik al lachen,wat dacht die mongool wel?! "Wacht nou is,laat me praten." ik rolde me ogen waarna hij door ging. "Je kan nog niet weg,blijf alsjeblieft tot vanavond." Ik proestte het een seconde uit, "dacht jij serieus dat ik hier zou blijven met dat fuckfest van jullie? dacht maar niet dat ik ook zo'n sletterig collegemeisje ben," ik fronste even me wenkbrauwen, "En waarom kan ik niet weg? als ik weg wil bepaal ik dat zelf." 

"Nouja,als je het zelf bepaalde was je nu al onderweg naar huis hoor,lopend."     eigenwijze lul.

Ik zuchtte nog dieper dan dat ik vandaag al gedaan had, en werd nu pissig. "Je brengt me nu naar huis ja!" ik keek hem doordringend aan als zijn rustige ogen terugkeken. "Best,best." antwoorde hij zachtjes.

Ik voor hem lopend,liepen we de trap af,op naar het monster,zo noem ik het maar. 

Eenmaal voor zijn motor,gaf hij me de helm als ik hem lastig over me hoofd deed,Louis deed de sleutel in het sleutelgat en draaide het een paar keer om,maar,het enigste wat je hoorde wat een paar keer wat gebrom,wat meerdere keren pauzeerde. Ik keek hem met me lippen vlak bij elkaar aan,wat oh nee die bitch kan dit niet menen. Ik draaide zich om,met nog steeds dezelfde blik als net,misschien,heel misschien had hij net een joint gerookt ofzo,vandaar die blik. "Sorry,babe, de motor van mijn motor is kapot." Mijn kaak verstijfde als ik het woord babe,voor de tweede keer uit zijn mond hoorde. Ik wreef mijn mijn handen over mijn gezicht als ik wist dat hij me op geen manier naar huis zou laten. Louis zoog ondertussen op zijn onderlip waardoor zijn lippen getuit stonden,zijn ogen nog steeds groot gefocust op mij. Ik schudde mijn hoofd als ik met mijn eigen naar de grijze hemel keek,great... regen. Dit ging het niet worden,er was geen weg van deze plek. Ik zette bruusk mijn helm weer af waardoor mijn haren nu alle kant opstonden,ik legde de helm op zijn motor en goiide de deur met een trap weer open waarmee ik voor de tiende keer weer naar Louis kamer liep,deze keer voor wat langer. Louis liep me rustig achterna als hij de helmen opborg en daarna ook naar zijn kamer ging. Ik was er wat eerder,en omdat ik echt afgemat was,plofte ik met een bonk op zijn bed,wie eigenlijk echt vreselijk lag. Ik legde me benen goed en er was een goede kans dat ik zo in slaap ging vallen,totdat de enige echte Louis Tomlinson binnen kwam lopen,en mijn vetrouwen in slaap verdwenen was, ookal was ik echt,heel.. heel erg moe. Ik bleef maar gewoon liggen,en Louis liep een beetje op me af.

"Ho effe,nee nee. Geen stap dichterbij,oke?" Ik maakte met mijn vingers een gebaar dat hij om moest draaien en me met rust moest laten,als ik hier toch moest blijven,dan het liefst zonder hem in me uitzicht,wat trouwens al snel verdween want langzamerhand sufte ik weg.

( an )

achwg poor louis,kan zijn boner nergens kwijt. sorry babe. 

      zijn jullie klaar voor fuckfest?                        ≖‿≖

btw het is herfstvakantie dus wss updates coming! vote & comment?

Project LouisWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu