Project Louis Part Ten

289 21 0
                                    

Ik keek lip bijtend naar alle kapotte borden op de grond,en paar meter verderop. Maar dat was niet de belangrijkste vraag die ik had. Maar waarom kustte ik haar bijna terug? ..

-------------------------------

Amy's POV

Ik probeerde mijn ogen te focussen,maar oh, wat had ik een hoofdpijn zeg. De ijzeren bank onder me gaf me rillingen over me rug,misselijkheid en hoofdpijn was het enigste wat me bezighield op dit moment -ookal lag ik midden in het park op een bankje- Ik hief mezelf omhoog en kneep me ogen even dicht als ik door me ogen wreef.

Oh nee. Oh nee,oh nee,oh nee. Ik herinner me stukken van gister nog,en heb het gevoel dat het niet afgelopen is. Kijkend naar me mobiel val ik bijna van het bankje af als ik zie dat al tijd is voor school. Ik was midden in de stad wat betekente dat het 15 minuten lopen was,dus 7 minuten rennend. Vlug rende ik door de stad,en het boeide me niet dat mensen me verward aankeken.Fuck hun.

 ---- 

Met een bezweet voorhoofd rende ik nog net op tijd de klas in,en de hele klas keek me met grote ogen aan en de leraar keek me met een fronsend hoofd aan als ik hijgend in de deuropening stond. Waarschijnlijk zag ik eruit als een holbewoner,maarja. Ik ging snel op een plek zitten vooraan de klas en legde mijn boeken neer. "Oké Amy," ik keek de leraar aan met grote ogen. "Als je toch zo laat binnekomt,mag je daarom uitleggen wat er gebeurde in de Indrustiële Revolutie." ohja,we hadden geschiedenis. Omdat ik geen zin had om uittelachen geworden,bracht ik maar wat uit me mouw. "Uhm,ze hadden textiel te weinig,ofzoiets.." Ik bracht maar het woord textiel op,ondanks dat het enigste woord was wat ik van het hele verhaal begrepen had. Hij zuchtte even en zette een arrogante blik op als hij even zijn wenkbrauwen omhoog deed. "Let alsjeblieft een beetje op,Pittsburg,nou wie weet het wel?" me aandacht was alweer weg totdat ik de naam van Louis hoorde. Mijn oren focuste zich op Louis stem,wie heel eigenwijs en slim aan het uitteleggen was wat ik eigenlijk had moeten zeggen. Na zijn eeuwenlange verhaal draaide ik me langzaam bijtend op de binnekant van me lip naar Louis,ik keek hem recht in zijn ogen aan,waarna hij mij ook even aankeek. Boos en met een arrogant tikje keek ik hem aan tijdens de complimenten van mijn leraar aan. "Achja,ik hoef tenminste niet 14 dagen te leren voor een overhoring,om nog op zijn minst een zesje te krijgen." Ik keek hem geacteerd onschuldig aan. Die kreeg je terug,klootzak. Zijn blik veranderde even als zijn ogen weer op mij vielen,ik glimlachde vriendelijk -Niet gemeend natuurlijk. De klas lachte even op mijn opmerking als ik weer voldaan omdraaide naar het bureau vooraan in de klas.

-

De bel ging,en snel stond op ik op als ik weer naar Louis keek die snel het lokaal uit haastte. Ik pakte vlug mijn tas op en volgde zijn voetstappen,het werd drukker in de gangen maar nog steeds kon ik hem zien. Ik versnelde mijn pas als ik het gevoel had dat ik hem kwijtzouraken. Ik zag hem in een deur lopen en snel liep ik door naar de deur. Tot mijn ergenis bleef ik even stilstaan als ik keek naar het bordje met een mannelijke sticker op de deur. Hij dacht dat hij slim was op de jongenswc in te gaan,dacht het niet. Ik keek even snel rond me heen en liep toen heel snel de wc binnen. Ik zag hem verbaasd naar me kijken als ik een paar meter van de jongen afstond. Ik keek hem boos en verwaand aan,waarna ik op hem af liep als ik mensen steeds meer hoorde op de gangen. Ik keek even snel achter me en omdat ik wist dat er zo mensen zouden binnekomen,duwde ik Louis naar achter het wc-hokje in,sloot de deur achter me en deed hem op slot. Nu zouden mensen me niet raar aankijken als ik simpel liep te praten in de jongenswc. Het enigste probleem wat er nu was,we stonden samen met onze intieme plekjes een beetje te dicht op elkaar. Ik kuchte even om wat te zeggen als ik opeens wat voelde bij me bovenbeen,ik keek onbegrijpelijk naar beneden als mijn ogen zich toch richtten op Louis' kruis. Ik keek hem met grote ogen aan als ik me lippen op elkaar perstte. Hij leek zich totaal niet te schamen,het was totaal weer die Louis die in de club had gezien. 

"Sorry,daar heb ik geen controle over." zei hij alsof het dat het goed maakte. Ik schudde even me hoofd als ik mezelf probeerde wat naar achter te duwen,ook al was er geen centimeter plek meer. Ik gaf op en begon toch maar te praten, "Oké,wat ik je dus eigenlijk duidelijk wilde maken,is dat wat je gedaan heb ik dat niet ga pikken ja. Je hebt zowat me halve leven verkloot,en daar zul je voor boeten ook." Even werd mijn blik nog kwader. "Je bent fucking eigenwijs,heb tegen iederen verhalen geluld,mijn kans op een relatie verkloot, en dan na alles ook nog zo fucking eigenwijs doen,je bent echt gek!" Ik besefte dat ik me stem moest letten als ik wilde dat niemand me zou horen. Me lip trilde van woede en ik ademde even uit. Daarna keek ik naar Louis om zijn reactie te zien,maar hij keek alsof hij net had gehoord of er een oorlog was uitgebroken in Rusland- iedereen zag het eraan komen. Ik probeerde wat te zeggen maar gelukkig kwam er wat uit zijn mond. "Die Troye had je toch nooit gewilt." even daarna glimlachde hij als hij mijn verontwaardige gezicht zag. Moeilijk haalde ik mijn arm tussen de muur vandaag en hief mijn naar zijn gezicht,maar omdat ik zo langzaam was,was zijn arm eerder bij de mijne als dat mijn arm bij zijn gezicht was. Ik trok me arm weg waardoor ik me stroombotje ook nog een flink stootte aan het wcrolkastje. Ik kreunde uit irritatie waardoor Louis nog zo'n gezicht trok waarbij zijn wenkbrauwen omhoog stonden en zijn tong de binnekant van zijn wang betastte. Ik hoorde wat buiten de deur en hield gelijk me mond,en klap van een deur was weer te horen,wat betekende dat de persoon weg was. Hopend dat hij niks van ons gesprek had gehoord,deed ik het deurslot weer open en keek nog even naar Louis als ik zacht fluisterde "stop ermee." Ik liep met een redelijk rood hoofd door de hitte het wchokje uit en precies op dat moment ging de deur van de wcruimte open waarna ik verkrampte als er een jongen binnenkwam. Ik stotterde even en moest zelfs nog kuchen als ik maar een acteerspel opzette.

"Vergeet het huiswerk niet,oké?" zei ik best hard teruggedraaid naar Louis. Hij deed niks,en veroerde zich niet. Ik draaide maar weer op als ik nog even een ongemakkelijke glimlach naar de jongen gaf en weer de deur uitliep.

// an //

BONERALARM,oke dus dit was niet zo lang maar hopelijk genoten van dit -intieme- momentje van louis en amy ((((((((((( lamy ??? ))))))))))) < ik bedoel die is wel leuk want ze zijn alletwee 'lame' get it? nee,oke. 

i get a vote,or nah?

als je het leuk vond vote & comment aub :)

Project LouisWhere stories live. Discover now