1

14 2 0
                                    

Volám sa Simona Anabell Warnová, no moji kamaráti ma často volajú aj Sisi. Mám 20 rokov a žijem v Sydney.

Mám staršieho brata, ktorého skoro vôbec nepoznám. Mala som 4 roky keď sa aj spolu s otcom (po rozvode mojich rodičov) odsťahovali do New Yorku.

Moja mama zomrela pred rokom po pôrode mojej malej sestričky Viki. Čakala ju s Robertom, jej novým priateľom, no keď sa dozvedel že je mama tehotná, utiekol a nikdy sa nevrátil. Moja mama z toho bola veľmi vystresovaná. Možno aj preto ten pôrod neprežila.

O Viki sa teraz starám ja a niekedy aj moja sesternica Alex. Vždy keď som na koncertoch alebo som odcestovaná tak ju stráži ona. Býva o pár domov ďalej, čiže je tu vždy pre mňa, keď potrebujem pomoc.

Nemám veľa kamarátov pretože keď sa rodičia rozviedli tak som ostala s mamou ktorá nemala najlepší plat a keďže som si nemohla dovoliť drahé a luxusné veci, tak sa so mnou nikto nebavil. No na strednej som si našla najlepšiu kamarátku s ktorou som do dnes. Volá sa Emily a je to tá najlepšia osoba na svete. Obe sme začínajúce speváčky a musím povedať, že nám to spolu celkom ide. Mám ju strašne rada a nikdy o ňu nechcem prísť.

Od malička chcem nájsť svoju rodinu. Svojho ocka a brata. No stále sa mi to nepodarilo. Ani neviem ako sa ocko volá, pretože po rozvode mi mama dala priezvisko po nej a nikdy mi nechcela prezradiť ako sa volal môj otec. Viem iba to že brat sa volal krstným menom Ashton.

Ahojte!
Tak toto je prvá časť. Dúfam že sa vám páčila. Myslíte že Sisi nájde svoju rodinu? Viete už kto je jej brat?
Časti nebudú vychádzať pravidelne.
Budem rada za každý vote a koment.
❤️❤️❤️

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 07, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Love You? Where stories live. Discover now