2.5

8K 450 10
                                    

Bugün ki ikinci bölüm. Bölümleri atlamayınız.

"Neredesin?" Kulağımda telefon ile etrafa bakınıyordum. "Ben olduğum yerdeyim Atlas. Sen neredesin?" Güldüğünde gözlerimi devirdim. Uzaktan onu görmüştüm. O da beni görmüş olacak ki telefonu kapattı. Elinde süslü bir paket ile bana doğru yürüyordu. "Bunu senin için aldım." Elindeki paketi aldım. "Teşekkür ederim sağ ol." Bu da neydi şimdi?

Elimdeki paketi açtığımda dünyanın en güzel cheesecakesini görmüştüm sanırım. Üzerinde frambuaz soslu, peyniri ne çok kalın, ne çok ince, harika bir kekti. "Ben yaptım." Gözlerim irileşmişti. Bu harika keki Atlas mı yapmıştı yani? Aklıma geçen gün kek yapamayışım geldiğinde onun yetenekli olması benim sinirimi bozmuştu. "Harika olmuş." Güldü. "Seni için yaptım." İki tane çatal vardı elinde birisini bana uzattı. "Bizde kibarlık yok biliyorsun Esen hanım." Güldüm. Süslü paketten keki çıkarttım ve bankın ortasına koyduk. Bodoslama keke daldığında dünyalar benim olmuştu. Bu cidden harika bir kekti. Sanırsam Atlas ile samimiyetimi iyi tutmam lazımdı bu kek için. "Cidden harika çok güzel ya."

"Beğenmene sevindim." Keki ağzına götürürken güldü. Gözüme sevimli gözükmüştü. Ona neden ters davranıyordum ki? O beni mutlu etmeyi seviyordu.

Keki bitirdiğimizde derince bir nefes alıp verdim. Nasılda karnım şişmişti. "Nasılda gömdük keki?" Atlas güldüğünde ben de güldüm. Çok yemiştik.

Diğer kitaplarıma da bakarsanız sevinirim.

Bölümlere oy verin lütfen ve de yorum yapın. Lütfen eski bölümlere bakın oy vermediyseniz oy verin.

Cheesecake ❦ TextingOnde as histórias ganham vida. Descobre agora