2.Bölüm

20 1 0
                                    

Gece uyumadan önce telefonuma bildirim geldi,ana ekranda duran bildirime tiklayarak isimsiz birinden gelen mesaji okudum.

(Özel numara)

01:57 Seninle işim bitmedi küçük hanım!

Çevrim dışı


(Sue)

02:11 Kimsim sen numaramı nasıl aldın ve neyden bahsediyorsun?

02:13 Hey sana diyorum sapıkmısın nesin gecenin bu vaktinde tehtid ediyosun beni.

02:13 Senden korkmuyorum istediğini yapabilirsin ama buna izin vermiyicem ve kim oldğunuda öğrenicem.

Çevrim dışı

Saçma sapan birine çatmıştım,hem yazıyor sonra bakmıyordu kimdim ben oyuncak falanmı benimle böylesine oynuyordu.Böyle kolay lokma olmamalıydım,insanlara sürekli güvenmemeliydim.İsimsizin yazdığı şeyi tekrar okuyunca aklıma Elroy gelmişti,tam onun kuracağı bir cumleydi ve düşününce cok mantıklıydı.

Okulda ona çarpmıştım ve hiçbirşey demeden gitmiştim en azından özür dilemeliydim ama daha vaktim olmamıştı ve bu kişinin Elroy olma ihtimali çok yüksekti.Benden intikam falanmı alacaktı pfff bu çok saçma.

****

Tatlı uykumu bölen alarmı,uykulu bir şekilde elime alıp sertçe yere fırlattım,sabahları agrasif olduğumu söyleye bilirim.Yatağımdan kalkıp rutin işlerimi hallettim ve çantama gerekli defter kitapları gelişi güzel yerleştirdim.Şaçımı yıkadığım için ilk saçımı kuruladım ve maşa yaptım(evet okul için çokta normal maşa yapmak taamı jssjjs) okul üniformamı giydim ve çantamı alıp dışarı çıktım.

Şaçımı yıkadığım için ilk saçımı kuruladım ve maşa yaptım(evet okul için çokta normal maşa yapmak taamı jssjjs) okul üniformamı giydim ve çantamı alıp dışarı çıktım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Durağa yürüdüm ve bir minibüse binip okula gittim okul bahçesinde Krisi gördüm ve hızlıca yanına gittim "Günaydın Kris,nasılsın? dedim.Çokmu resmi oldu acaba

"Günaydın Sue,iyiyim sen nasılsın bugün formunda gibisin"tabi tabi yıkılmadım ama ayaktada değilim moodundayım yinede söylemiyordum.

"Güne çok enerjik başladım,sınıfa gecelimmi?"sabah kırdığım alarmı saymazsak tabi,Kris kafasıyla onaylayınca binaya doğru yöneldikki benim dikkatimi çeken bir şey vardı.Elroy sabahtan beri bizimi izliyordu,gözlerinden alev fırlatacakmış gibi bakıyordu birde,sapık.Mesajı atan kişi kesinn Elroydu bunu biliyordum.

"Kris sen git sınıfa ben birazdan gelirim,önemli işlerim varda"Kris ilk meraklı ve endişeli bir gözle baksada sonra"Peki geç kalma sonra hoca almaz derse biliyorsun"tabikide biliyordum bunun için işimi çabuk yapacaktım.

KIZILWhere stories live. Discover now