1.Bölüm

50 2 0
                                    

Nikah kıyıldıktan sonra salona cadılar girer ve herkes donar sadece gelin damat dışında ve cadılar şunları söyler. Sen Matilda bir cadı olarak yasaklarımıza karşı gelerek bir ölümlüyle evlendin ve bizde seni lanetlememiz dışında yapabileceğimiz hiçbir şey yok.
Bu ailenin cocukları eğer bir ölümlüye aşık olur ve onunla evlenirse ölümlü çok feci bir şekilde ölür ve aynı zamanda onun ölümü sizin çocuğunuzun elinden olur.Bu büyünün ismide Kızıldır.

Nefes nefese uyandım ve yine aynı rüyayı görmuştum.
Arasıra sürekli bu rüyayı görüyordum ama hicbir anlam veremiyordum,neden annemle babam evlendiği sırada cadı kılıklı insanlar gelip annem ve babamı lanetliyorlardı.

Cidden artık kafayı sıyırıyordum,eğer annemle babam yaşasaydı onlara bunun ne anlama geldiğini sorabilirdim ama onlar yıllar önce öldü ,en azindan ben öyle biliyordum cunku bana oldukleri soylendi ama nasil ve nerede olduğunu kimse soylemedi ben hala onlara ne olduğunu tam olarak bilmiyirdum.


Dün olanlar okula gitme isteğimi benden alıp götürmüşdü,neden Elroy denen çocuk bana böyle davranmıştı yada herkezemi boyle sert çıkışıyordu.Okulda epey populer olduğu kesindi ama hiç arkadaşı yoktu heleki o son olaydan sonra 2 hafta okuldan uzaklaştırma almıştı.Patakladığı çocuk 1hafta hastanede yatmıştı.

Ama benim şansıma okula geldiği ilk gun ona çarpmıştım ve elinden zor kurtuldum, Kris olmasaydı belki orda bir güzel pataklanmıştım.

Kris geldi ve yakamı onun elinden bir çırpıda kurtardı Elroy çok sert baksada Kris geri adım atmıyordu,Elroy'un gozlerinin icine bakıyordu.

"2 hafta yoktun ve gelir gelmez bir kızamı saldırıyorsun" Kris'in korumacı tavırları hoşuma gidiyordu ama yanlış düşüncelere kapılmamalıydım nede olsa o benim sadece arkadaşımdı.

"Bana çarpan oydu ve ona saldırmayada çalışmıyordum,bundan sananeki neden karışıyorsun kendi işine bak."aslında haklıydı bana saldırmadı ona çarptığım için sinirlenmişti.

Aman ne diyorum ben ya düpedüz saldırdı işte."Tamam uzatmaya gerek yok,kitapları toplayıp öğretmenler odasına bırakmam lazım bana yardım edermisin Kris?"

"Tabikide"


Olanları kafamda özet gecitikten sonra okula gitmem gerektiğini hatırladım.

Okul için hazırlandım ve minibüse binip okula gidiyordumki minibus durdu ve uzun bir sure hareket etmedi etrafıma baktım,aslinda kimse hareket etmiyordu.

Biran beynim boşaldı,bu nasil olabilirdi herkes donmuştu sanki ama ben hariç,camdan dışarı baktım ve düşündüğüm gibi dışardada kimse hareket etmiyordu.

Ben ne yapacağımı düşünürken dışarda simsiyah giyinmiş biri vardı.Rahibelere benziyordu ve şaşırdığım bir şey oldu,kadın hareket ediyordu buna şaşırmalıydım deilmi.

Kadın bana bakıyordu,gözlerimin içine ve zerre mimik yok.Sanki korku filmindeydim.

Kadın eliyle onu takip etmem gerektiğini işaret etti,tabikide bende onu takip ettim çunku Sue olmak bunu gerektirir.

Minibüsten indim ve arkasından onu takip ediyordum,korkmadığım söylenemezdi ama bunların rüyalarımla bir ilgisi olduğunu düşünüyordum.

Sonunda kilise ye geldik ama burası bir değişikti,inanmayacaksınız ama rüyalarımdaki atmosfere benziyordu.Cidden yoksa cadılar falanmı vardı.

Aman yine saçmalıyorum."Efendim bakarmısınız bu olanlara hiçbir anlam veremiyorum,bana bir açıklama yaparmısınız"ürkek bir şekilde sorsamda kadın çok sert bir yanit vermedi.

KIZILWhere stories live. Discover now