Scrisoarea III

147 15 2
                                    

                                                   Dragă Zayn,

 

 

Mereu am fost o persoană mai singuratică de fel. Dar, cu toate acestea, nu pot să mă plâng de faptul că nu aș avea prieteni. Consider că toți avem această latură a noastră, mai singuratică, pe care – uneori – preferăm să o ținem ascunsă. Sunt unele momente în care pur și simplu, vrei să fi singur, să-ți bagi căștile în urechi, și să te scufunzi în lumea muzicii.

Mereu am fost o persoană mai timidă. Nu prea am lăsat mulți ca să mă descopere pe mine ... cea adevărată. Dar cei pe care i-am lăsat, știu că a meritat, deoarece acele persoane niciodată nu m-au lăsat când am avut nevoie de o mână de ajutor.

În schimb, îmi place foarte mult să desenez sau să fac graffiti. Nu multă lumea știe de asta. Preferam să țin pentru mine, dar chiar am simțit nevoia să împărtășesc asta și cu tine. 

 

                                                                      Ari x

_______________________________________________________

Știu că poate majoritatea sunteți la școală acum, dar mă plictiseam și am zis să mai pun un capitol.

Vreau să vă mulțumesc pentru toate comentariile, voturile și susținerea voastră. Nu credeam că o să citească cineva ceea ce scriu eu. Poate și din cauza că nu mi se pare prea interesant, sau poate doar prin simplul fapt că eu niciodată nu am reușit să mă țin de o poveste. Imediat cum începeam una, nu îmi mai plăcea și nu o mai continuam. Dar acum mi-am dat seama că sunt creeațile mele, sunt propriile mele idei, și nu are rost să le las baltă.

Deci da. Voi mai posta povești de acum încolo, fără frică că (,) cuiva nu i-ar plăcea. 

Ly all. 

Scrisori către Zayn [ A Zayn Malik FanFiction ]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum