Scrisoarea V

139 13 6
                                    

                                                       Dragă Zayn,

 

 

În urmă cu puțin timp m-am uitat la Video Diaries ... ale voastre. Doamne, Zayn, cât ați crescut față de atunci. Erați doar niște puști, și nu aveați vreun habar că veți deveni atât de cunoscuți și iubiți de o lume întreagă.

Sunt mândră de voi. Sunt mândră de idolii mei. Și știi de ce ? Faceți exact ceea ce vă place : cântați, vă distrați și cunoașteți noi locuri.

Dar știu că popularitatea asta are și dezavantajele ei, nu numai avatanje. Unul dintre ele ar fi că sunteți departe de casă, departe de cei dragi. Al doilea – faptul că orele de somn câteodată – aproape mai mereu – nu sunt îndeajuns.

Dar voi trebuie să știți că noi, direcționerii vă vom sprijini mereu. Ar trebui să vă simțiți ca la voi acasă atunci când sunteți pe scenă, cu milioane de fani care vă fredonează cântecele, care vă iubesc necondiționat, și care vă vor fi alături orice s-ar întâmpla.

Nu știu dacă ai citit vreodată vreo scrisoarea trimisă de mine până acum, și nici nu știu dacă aceasta este adresa ta corectă, dar îmi încerc norocul. Încercarea moarte n-are, corect ?

 

                                                                                       Ari x 

 _______________________________

Okay, nu știu câți dintre voi îmi mai cititți povestea, dar vreau să-mi cer scuze pentru lipsa mea de activitate în ultimul timp. Doar că școala nu prea îmi mai permite să intru, decât în weekend-uri. 

Btw, ați văzut videoclipul de la Steal My Girl ? Eu îl ador. ♥

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 25, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Scrisori către Zayn [ A Zayn Malik FanFiction ]Where stories live. Discover now