✦ KİTAP DÜZENİ HAKKINDA ÖNEMLİ BİLGİLER ✦

406 37 6
                                    

━━━━━━━━━━━━━━━━
NEO CITY FEST
KİTAP DÜZENİ HAKKINDA ÖNEMLİ BİLGİLER
━━━━━━━━━━━━━━━━

━━━━━━━━━━━━━━━━NEO CITY FESTKİTAP DÜZENİ HAKKINDA ÖNEMLİ BİLGİLER━━━━━━━━━━━━━━━━

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

➳ Kurguların e-posta adresimize son gönderilme tarihi 30 TEMMUZ'dur.

Kurgunuzun tam halini yollarken WORD DOSYASI halinde kaydedip yollamaya dikkat edin. Bunu nasıl yapabileceğinizi internetten bulabilirsiniz. Word dosyası olarak kaydetmek, e-postaya kopyalanıp yapıştırılan kurguların kopuk olabilmesini engellediğinden hem bizlere, hem de sizlere kolaylık sağlamakta.

➳ Gönderdiğiniz taslakta yazım yanlışı olduğu takdirde düzeltmeniz için geri bildirim gönderiyoruz, lütfen bu isteğimizi dikkate alın! Üye isimlerinin, ''Seul, Busan'' gibi isimlerin yanlış yazılması kitabınız için büyük bir prestij kaybıdır. Hatalarınızı biz düzeltmiyoruz, düzeltmeniz için bildirim yolluyoruz. Sonradan yanlışlarınızı düzeltmek için emek harcamak yerine hikayeyi yazma sırasında bunlara dikkat etmeniz size hem zaman kazandıracak, hem de bizim işimizi kolaylaştıracak, hem de okuyuculara okuma zevki kazandıracaktır.

➳ Lütfen 2000 kelimelik taslağı ve zamanı geldiğinde tüm metni bize gönderirken künyeye dikkat edin! Künyenin nasıl doldurulacağını tam olarak öğrenmek isteyenler, aşağıdaki örnek künyemizi kullanabilir.

➳ Lütfen 2000 kelimelik taslağı ve zamanı geldiğinde tüm metni bize gönderirken künyeye dikkat edin! Künyenin nasıl doldurulacağını tam olarak öğrenmek isteyenler, aşağıdaki örnek künyemizi kullanabilir

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

[Resmi görüntüleyemeyenler için açıklaması yapılmıştır.]

Kurgunun Adı:
Yazılan Üye / Çift Adı:
Tür: (Yaz Aşkı temasına uymalı.)
Kelime Sayısı: (2000 kelimelik taslağı yollarken yazmak zorunda değilsiniz, son hali gönderilirken yazılmak zorunda.)

➳ E-posta atarken yazacağınız künyeye kullanıcı adınızı eklemeyi unutmayın.

➳ Kitabınızı yazabileceğiniz türler, YAZ AŞKI temasına uymak kuralıyla Wattpad üzerinde olan veya uymayan tüm türlerde (mektup, günlük, çok kısa hikaye türü kopuk metinler harici) olabilir. Kitabınız ''Aksiyon, Bilim Kurgu, Genç Kurgu, Fantastik'' gibi her yazım dünyasında geçebilir.

━━━━━━━━━━━━━━

© neocityfest2019

#NEOCITYFESTHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin