✦ NEO CITY FEST ✦

1.2K 96 47
                                    

Güzel bir akşam üstü, hafif rüzgarlı, ılık bir havada elinizde ayağınızdan çıkardığınız sandaletlerinizle ıslak kumda, dalgalar narince ayaklarınıza değerken yürüdüğünüzü hayal edebiliyor musunuz? Peki ya bir kış günü, elinizde dumanı tüten sıcacı...

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Güzel bir akşam üstü, hafif rüzgarlı, ılık bir havada elinizde ayağınızdan çıkardığınız sandaletlerinizle ıslak kumda, dalgalar narince ayaklarınıza değerken yürüdüğünüzü hayal edebiliyor musunuz? Peki ya bir kış günü, elinizde dumanı tüten sıcacık bir kahve kupası, yüzünüzde de hafif bir gülümseme ile yere düşen kar tanelerini hayranlıkla izlerken?

❆❆❆

Neo City Fest'e hoş geldiniz! Burada sizlerle birlikte sahillerde yürüyüş yapıp ellerimizde fincanlarla kar tanelerinin güzelliğini tüm kalbimizle okuyacağız. Tek amacımız ise NCT hayranlarını ve yazarlarını bir araya getirip vakit geçirmek!

Peki Neo City Fest nedir?

✦ Neo City Fest, Wattpad'in hayran kurgu yazarları tarafından hazırlanan bir ❝kurgu festivali❞dir. Yazarların katılımı aracılığıyla gerçekleşen festival; özgün kurguların bir araya getirilmesi ile, adını duyurmak isteyen NCT yazarları ile hikaye anlatıcılığında yeni kalemler arayan NCTzenleri buluşturmayı amaçlamaktadır.

Neo City Fest ne zaman başlayacak?

✦ Bu bilgiye bir sonraki bilgilendirme bölümünde hazırladığımız festivalin işleyiş takviminden ulaşabilirsiniz!

Neo City Fest'e nasıl katılacağım?

✦ Festivale katılmak için profilimizde 10 HAZİRAN TARİHİNDE eklenecek başvuru formunu doldurmanız yeterli! Formunuz yöneticilerimize ulaştığında başvurunuz onaylanacak ve adınız onaylı katılımcı listesine eklenecektir. Başvurunuz onaylandıktan sonra kurgunuzu belirtilen zaman kısıtlamaları içerisinde yönergelere uyarak yazmalı ve vaktinde bizlere yollamalısınız.

Bahsettiğimiz Neo City Fest yöneticileri kim?

✦ Neo City Fest, Wattpad yazarları dububaozi , haeshine ve newsun-ah tarafından düzenlenip yönetilmektedir.

❁❁❁

Aklınızda kalan soru işaretlerini curiouscat hesabımıza veya mesaj kutumuzdan bize ulaşarak giderebilirsiniz!

© neocityfest2019

#NEOCITYFESTHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin