-33-

7.4K 267 13
                                    

„Ahoj!" vítala Emily u dveří Madison s Connorem, kteří zrovna přijeli na film. Byli tady první.

Já k Emily domů jela rovnou ze školy. Nechtělo se mi sem už kvůli tomu, že tu také bydlí Cole, ale byla jsem ujištěná, že se Cole doma neukáže, protože něco má. Trochu mě to uklidnilo.

„Ahoj Chloe, tak na co dnes koukáme?" zeptal se mě Connor, který se posadil vedle mě na pohovku a hrábl do mísy s popcornem, kterou jsem měla položenou na klíně.

„Ještě nevíme. Budeme hlasovat." Vysvětlila jsem mu.

„Můžete mi říct, kde všichni jsou?!" vztekala se v kuchyni Emily. „Měli tu být už před pěti minutami. Hlavně, že jsem jim říkala, aby přišli přesně. Jestli nepřijdou do pěti minut, tak se díváme sami." Nadávala a nosila nám do obýváku další jídlo.

„Emily, nechceš si k nám sednout. Oni za chvíli určitě přijdou." Uklidňovala jí Madison. Emily ještě nanosila nějaké jídlo a potom se konečně usadila.

Hned na to zazvonil zvonek a Emily rudá vzteky se začínala zvedat. „Já tam jdu." Vykřikla jsem a vrazila Connorovi do ruky mísu s popcornem. Rychle jsem se zvedla, abych předběhla Emily.

Otevřela jsem vchodové dveře, ve kterých stáli Nick, Eleanor a Mike. „Ahoj, jdete pozdě. Emily šílí." Vynadala jsem jim.

„A sakra." Zašeptal Nick a s Eleanor v patách se vřítili do domu.

Otočila jsem se na Mika, který se na mě usmíval. „Ahoj" promluvil jako první a přitáhl si mě k sobě, aby mě políbil.

„Pojď, Emily už vyvádí." Zašeptala jsem mu do rtů a věnovala mu krátký polibek. Zavřela jsem dveře a za ruku jsem ho táhla dovnitř.

Emily se zrovna dohadovala s Nickem, který jí vysvětloval, že za pozdní příchod on nemůže.

„Tak co si pustíme?" zeptala se Madison, aby přerušila Emily s Nickem.

„Já mám chuť na horor." Prohlásil Mike, který se usadil vedle mě na kraji pohovky a položil si ruku na opěradlo za mými zády. Přehodila jsem přes nás deku, kterou jsem si předtím připravila pro sebe a začala věnovat svou pozornost okolí.

„Tak na to zapomeň. Bude se hlasovat." Naštvala se znovu Emily.

Rozhodování, jaký film si pustíme, zabral opravdu hodně času. Connor s Eleanor se chtěli dívat na nějakou komedii. Mike s Nickem a Madison chtěli horor a já s Emily jsme zase byly pro romantický film. Nakonec se komedie zrušila a zůstali pouze dva návrhy.

„Takže budeme hlasovat." Prohlásila Emily a postavila se doprostřed místnosti, aby měla přehled o počtu hlasů.

Mike se ke mně naklonil. „Pro co budeš hlasovat ty?" zašeptal mi do ucha.

„Přece pro ten romantický film, když to byl můj nápad." Odsekla jsem mu.

„A nechtěla bys, se radši dívat na horror? Já tě budu držet, aby ses nebála." Navrhl potichu.

„Mě k hororu nedonutíš." Postavila jsem si hlavu.

„No to uvidíme." Zašeptal a přitiskl své rty na můj krk. Tohle byla trochu podpásovka, protože moc dobře věděl, co to se mnou dělá. Naštěstí nám dvěma v místnosti nikdo nevěnoval pozornost, protože se všichni stále hádali kvůli filmu. Okamžitě jsem ho odstrčila a radši se otočila zády k němu, aby ho zase nenapadlo něco podobného.

„Takže, kdo je pro ten romantický film?" zeptal se Nick. Emily okamžitě vystřelila ruku do vzduchu, čemuž se Nick hned začal smát. Hned po ní se přihlásila Eleanor a k našemu překvapení i Connor, který to okomentoval jen tím, že už to chce změnu. Emily na mě vrhla pohled plný očekávání, ale já jen sklopila hlavu.

Nový začátek ✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat