-28-

7.2K 270 5
                                    

Večírek začal teprve před hodinou a já už začínala panikařit. Tolik lidí v mém domě. Co když se něco stane? Pár lidí se za mnou zastavilo a popřálo mi všechno nejlepší, ale většinou jsem ty lidi ani neznala. Že bych si to užívala, se říct nedalo. Zatímco Lucas pil a bavil se s kluky z fotbalu, já uklízela nepořádek, který hosti stihli během hodiny udělat.

„Hej, hej, hej. Klid. Všechno je v pořádku." Uklidňoval mě Cole. Zrovna jsem pobíhala po kuchyni a uklízela kelímky, ve kterých podle pachu určitě nebyla limonáda. Chytil mě za zápěstí a přitáhl si mě k sobě. „Už jsem ti řekl, jak moc ti to dneska sluší?" Usmál se a pohladil mě po ruce.

„Někdo nás uvidí." Vynadala jsem mu. Na tohle jsem neměla náladu. Obešla jsem ho a šla do obýváku, kde se tančilo. Emily se v rohu místnosti líbala s Nickem a na druhé straně si Madison povídala s nějakým klukem. Podle toho, jak se zamilovaně usmívala, jsem poznala, že to bude ten, který se jí líbí. Byl opravdu hezký. Nedivím se jí.

„Ahoj." Přiloudala se ke mně Eleanor. „Jak se bavíš?"

„Nijak zvlášť. Proč nejsi s Lucasem?" Zeptala jsem se jí.

„Já si nemyslím, že by chtěl trávit čas se mnou." Posmutněla.

Otočila jsem se k ní čelem. „Ell, věř mi. Běž za ním. Bude rád." Eleanor se usmála a odběhla někam pryč. Vrátila jsem se do kuchyně, kde pořád seděl Cole na židli.

Hned, jak si mě všiml, tak se postavil. „Pojď se mnou." Vzal mě za ruku a táhl směrem do obýváku. Asi bylo jedno, že jsme se veřejně drželi za ruku, protože tady si nás nikdo nevšímal. Dovedl mě až do mého pokoje, kde za námi zamkl.

„Prosím tě, co děláš?" zeptala jsem se ho se smíchem, když si začal prohrabávat kapsy.

„Chci ti dát dárek." Usmál se a dál prohledával kapsy.

„Né. Já ti říkala, že nic nechci." Vyjekla jsem.

Cole konečně našel, co hledal a vítězně se usmál. Podal mi malou krabičku a já jí po chvíli prohlížení otevřela. Zalapala jsem po dechu. Vevnitř byl řetízek s přívěškem andílka. Bylo to úplně obyčejné, ale tak krásné.

„Já... jestli se ti to nelíbí, tak to vrátím, protož..." řekl stydlivě, ale víc nestihl, protože jsem mu skočila kolem krku a políbila ho. Cole mi překvapeně položil ruce na boky a přitáhl si mě k sobě blíž.

„Je to překrásný, jen by mě zajímalo, proč zrovna anděl?" zeptala jsem se ho, když jsem se odtáhla.

Cole se usmál „Viděla ses někdy v zrcadle?" řekl se smíchem. „A kromě toho, ty jsi můj anděl." Dodal. Po tomhle prohlášení jsem ho opět objala a políbila. „Takže se ti líbí?" ujišťoval se.

„Samozřejmě, že se mi líbí. Děkuju." Usmála jsem se a pořád si řetízek prohlížela.

„Tak to jsem rád." Broukl.

„Připnul by si mi ho?" zeptala jsem se a Cole mi věnoval další úsměv. Otočila jsem se k němu zády a podala mu řetízek. Připnul mi ho a nezapomněl mě při tom políbit na krk. Otočila jsem se k němu čelem. „Ráda bych tady zůstala, ale budeme muset jít. Lucas chtěl začít krájet ten dort." Pousmála jsem se.

Cole přikývl „Ale ještě si tě dneska najdu." Mrkl na mě a odemknul dveře pokoje. Vyšel ven a chvíli po něm i já.

„Pojď tančit." Vrhla se na mě Emily a táhla mě do středu provizorního parketu hned, jak jsem se objevila dole. Během chvíle jsem se uvolnila a vlnila se s ní do rytmu hudby. Emily už evidentně něco vypila, protože měla hodně slavící náladu. Během tance jsem si všimla Lucase a Eleanor, jak spolu tančí do rytmů hudby a smějí se. Těm dvěma to moc slušelo. Lucas na krájení dortu evidentně úplně zapomněl. Po nějakém čase si Emily převzal Nick a tančil s ní ploužák, i když u toho Emily pořád poskakovala. Musela jsem se tomu smát.

Chvíli jsem tančila s Connorem, který mi taky předal dárek. Byly to lístky na koncert, na který jsem chtěla jít. Od Eleanor jsem dostala toho nejvíc roztomilého plyšáka, jakého jsem kdy viděla. Lucas jí musel říct o tom, že je sbírám a mám doma už celkem rozrostlou sbírku. Na chvíli se také ukázala Madison, která mi dala svůj dárek a vysvětlila mi, že to s tím klukem nemá cenu, protože má holku. Nick mi předal dárek za mě i za Emily, protože jí někde ztratil.

„Jde se krájet dort!" zakřičel mi do ucha Lucas a odtáhl mě do kuchyně, kde z ledničky vytáhl jahodový dort. Můj nejoblíbenější. Začal krájet na talířky kousky a já si rovnou jeden vzala. „Zatím se nám to celkem daří. Ani takový nepořádek tady není." Pochvaloval si Lucas a cpal se svým kouskem. Jen jsem nad tím protočila oči. Jasně, že tady není nepořádek, když tady už od začátku lítám a uklízím.

Nechala jsem Lucase samotného a šla si společně zatančit s Madison, která byla z odmítnutí toho kluka víc špatná, než se ostatním snažila namluvit. Začínala jsem si to tady opravdu užívat. Možná to bylo tím, že jsem stihla vypít pár skleniček Lucasovy "limonády", ale každopádně jsem přestala řešit problémy s úklidem.

Když jsem vycházela z koupelny a procházela kolem vchodových dveří, někdo je zprudka otevřel, že jsem sotva uskočila, aby mě dotyčný nepraštil. Otočila jsem se tím směrem a zapíchla pohled do Amber a do jejích dvou kamarádek, které přišly s ní.

Amber na sobě měla krátkou džínovou sukni, která byla až moc krátká a přiléhavý crop top s, na můj vkus, až moc velkým výstřihem. Že se vůbec divím tomu, co má na sobě. Vždyť ona snad nenosí nic jiného, než takhle vyzývavé kousky.

„Všechno nejlepší." Nasadila svůj falešný úsměv, když si mě všimla.

„Díky." Procedila jsem skrze zaťaté zuby a nepřestávala jí propalovat pohledem. Měla vysoké podpatky, takže byla o hlavu větší, než já.

„Říkala jsem, že přijdu, tak se tak nediv." Zasmála se mému výrazu. „Tohle bych si v žádném případě nenechala ujít." S těmi slovy prošla okolo mě do domu i se svými kamarádkami v závěsu za ní, které na mě nezapomněly hodit pohrdavý pohled.

Nový začátek ✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat