23. eindelijk thuis.

56 0 5
                                    

Appie zit te slapen in de helikopter ook de anderen zijn in slaap gevallen. Ze zijn natuurlijk heel erg moe geworden.
Appie word wakker van een bonk hij kijkt even om zich heen om te kijken waar ze zijn. Opeens ziet appie Het huis Anubis staan hij geeft een kreet. Wakker worden iedereen we zijn er. Uh, we zijn al lang wakker zegt ralfin. O zegt bram droog. James doe de deur open. Ze stappen uit. Bedankt voor alles james zegt appie Hat is al goed lacht james. Veel geluk. Ja, jij óók op weg terug.ze zwaaien net zolang totdat ze de helikopter niet meer te zien is, dan vraagt Ralf: we mogen toch niet liegen? Dat heb jij ons geleerd. We liegen toch niet? Wel waar. Nee hoor, we zeggen gewoon dat we op vakatie naat amerika zijn geweest, dat is tocht niet liegen? met dezen woorden loopt Appie naar het huis Anubis.
Jeroen ziet in de tuin zijn ogen zijn gevoelt met tranen wat nou als hij zijn best vriend nooit meer terug ziet? Jeroen hoort voet stappen maar kijkt niet op of om. Opeens hoort hij een stem. Heb iemand mij gemist? Verbaast draait Jeroen nu wel zijn hoofd appie glimlacht als Jeroen een kreet geeft. Jeroen rent op hem af en ophels hem wat heb in jou gemist! Ik heb jou ook gemist. Ook de anderen komen er aan gerend en om helsen hem ook. Dan komen zijn broers er aan gerend appie ! Schreeuwde galit waar was je? Ik was op vakantie. Lieg hij. Waar?  vraagt yassin. In Amerika. Waarom belde je niet? Ik had mijn telefoon hier laten liggen. Waar lag die dan? Vraagt Jeroen. Onder mijn kussen antwoord appie. Jeroen zucht diep ze lopen maar binnen. Jullie heb zeker wel trek raad Jeroen ze knikken heftig. Ze lopen naar binnen. Opeens hoort hij een geluid boven zijn hoofd. Hij kijkt omhoog en ziet de zelfde helikopter de deur staat open appie ziet James appie schud zijn en loopt naar binnen. Want zijn leven gaat gewoon door hier in het huis Anubis.

😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

Hoi allemaal dit was mijn eerste verhaal en er komt natuurlijk een vervolg laat in de reacties zien wat jullie er van vonden.

het huis Anubis (1)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum