18. een weg vol gevaren.

29 1 0
                                    

Waar zijn we ooit! Roept ralf uit. Appie zegt: ik heb geen idee. Maar dan ineens horen ze iemand gillen. Safia ziet een Cobra slang. Appie pakt vlug een stok van de grond en slaat tegen de kop van de slang. Zo die is ook weer weg zegt hij als de slang in de bosjes verdwijnt.

Het is donker en de jongens hebben een slaap plekje gevonden onder een boom. Ze slapen lekker totdat ralf opeens wakker word. Ap? Hoor jij dat ook?  appie word ook wakker en schrikt van een luid gegrom. Wat is er? Vraagt ralfin. Appie roept vlug jongens wakker worden! Er is een dier in aan tocht. Allemaal worden ze wakker.
Opeens hoort bram een gekraak bij een struik appie loop er langzaam er naar toe. Maar opeens....springt er een tijger te voor schijn. Appie begint te schreeuwen: rennen! Snel! weg wezen!
De anderen zijn ook geschrokken. Ze rennen er van door. Maar  een tijger is natuurlijk veel sneller dus moeten wij slim zijn denk appie. Appie pakt vlug safia en ralfin pakt rambo. Want hun zijn de twee jongsten en zijn nog niet zo snel. Als een speer rennen ze door de bosjes. Even later zijn ze de tijger kwijt. Appie stopt en kijkt om zich heen. Waar zijn ze. Maar opeens ziet hij alleen maar
Safia en ralf. Maar waar is de rest??

het huis Anubis (1)Where stories live. Discover now