2. naar het huis anubis.

64 2 0
                                    

Appie stapt is de taxi en kijk nog 1 keer om. Dan rijden ze weg. Hij probeert zijn tranen in te houden. Maar het lukt niet de tranen lopen langs zijn wangen. Zou hij ze ooit nog terug zien? De taxi remt ze zijn bij het vliegveld. Hij bedankt de taxichauffeur en loopt weg. Hij wacht een halfuur op de vliegtuig die naar Haarlem gaat. Want hij woont in frankrijk. Eindelijk daar land het vliegtuig. Hij stapt in en valt in slaap

Iemand maakt appie wakker. En zegt
We zijn geland. appie Wacht weer op op een taxi. Dan ziet hij een taxi komen. Even later komt hij op een trein station. Appie denkt: ik kan ook stikkem niet gaan. Hij zucht en schud zijn hoofd als Jan hem vind krijgt hij echt grote problemen. Appie stapt in de trein. Hij kijkt naar het geld in zijn zijn hand. Hij heeft nog net genoeg om met de bus te gaan.
Appie stapt uit op een station en loop naar de bus halte. Hij betaald en gaat zitten.
20 minuten later remt de bus en appie stapt uit. Hij moet alleen nog 10 minuten lopen. 10 minuten later staat hij bij een open hek hij zucht en loopt naar binnen nu staat hij voor de deur hij ziet boven aan de deur staan met grote letters HET HUIS ANUBIS.

😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

Hoe vinden jullie het al worden? Tips of ideeën mag altijd.

het huis Anubis (1)Where stories live. Discover now