14

5K 425 449
                                    

Aslında tören Mexico City'de ama Meksika'ya dair hiçbir şey bilmediğim için LA yaptım, çaktırmıyoruz şşh

Uçağa binmemizin üstünden yaklaşık üç saat geçmişti. Yüzümdeki nemlendirici maskeyle komedi filmlerinin başrolü gibi duruyor, elimdeki telefon ile bulutların fotoğrafını çekmeye çalışıyordum.

Eş zamanlı olarak yanımda oturan Jungkook dizindeki deftere gezilecek yerlerin listesini yazıyordu. Dışarıdan bakılsa yirmilerinde yurt dışına geziye çıkmış bir çifte benziyorduk ama kesinlikle değildik.

"Jungkook, Universal Stüdyolarına da gider miyiz?"

"Gideriz tabi." diyerek deftere yeni bir madde ekledi.

Şimdiden altı madde olmuştu ve daha gezmek istediğim yerler vardı. Ben listeye yenilerini ekletmek için heyecanla dönmüşken Jungkook da bana döndü. Burunlarımız çarpışacak kadar yakınken geri çekildim.

"A-a, bir şey mi diyecektin?"

Elini boynuna attıktan sonra "Evet." diyerek küçük bir çocuk gibi başını salladı. "Sence törende sürpriz bir performans sergilesek nasıl olur?"

Dediği ilgimi çekmişti ama ne performansı olacaktı ve buna izin verecekler miydi bilmiyordum.

"Nasıl bir performans?" diye sordum.

"Hem şarkı söyleyeceğimiz hem de dans edeceğimiz bir gösteri."

"Jungkook..." dedim sıkıntıyla. "Ben rapperım."

Jungkook yerinde doğruldu. Kaşlarımı çatarak hareketlerini izledim. Elini yumruk yaparak ağzına götürdü ve öksürerek boğazını temizledi.

"Bugün geçip gittiğinde hiçbir pişmanlığımız olmasın. Böylece zaman bizi ayıramaz, bu an sonsuz olabilir. Sonsuza kadar genciz!"

Forever Young'daki vokal kısmımı sesini incelterek söylemeye başladığında kahkaha attım. Sözler bulunduğumuz duruma uyuyordu ama bu hali oldukça komikti.

"Bu konuda anlaştığımızı düşünüyorum." dedi tek kaşını kaldırarak.

"Çabana saygı duyarak kabul ediyorum."

"O halde şarkıya karar verelim."

Kenara koyduğum telefonumu tekrar elime alıp Spotify'a girdim.

"Kalabalık bir şarkı listem var. Eminim bir şeyler buluruz." Ben listede bir aşağı bir yukarı giderken Jungkook heyecanla bağırdı.

"Señorita!"

"Ne?"

"Shawn ve Camila'dan Señorita'yı sergileyebiliriz. İkisi de çok yakın arkadaşım, şarkılarını kullanmamıza izin verirler."

"O şarkıyı dinlemiştim! Ama yarına kadar koreografi hazırlayabilecek miyiz?"

"Hazırlarız elbette. Yanımda ana dansçı Lalisa Manoban var." dediğinde omzuna vurdum. "Ya! Bir kez daha utandırırsan kafana ayakkabı atarım."

kca Where stories live. Discover now