13

4.3K 396 105
                                    

[NAVER] Jungkook ve Lisa havaalanında görüntülendi

Nickelodeon kapsamındaki Kids Choice Awards törenine katılacak olan Lisa (BLACKPINK) ve Jungkook (BTS) bu sabah Incheon'dan yola çıktılar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Nickelodeon kapsamındaki Kids Choice Awards törenine katılacak olan Lisa (BLACKPINK) ve Jungkook (BTS) bu sabah Incheon'dan yola çıktılar. Havaalanında görüntülenen ikili oldukça yakın görünüyordu. Muhabirlerimizin sorularını cevaplamayan çift hızlı adımlarla gözden kayboldu.

Diğer fotoğraflar için tıklayın

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Diğer fotoğraflar için tıklayın.

👍🏻354.619 👎🏻857.612 💬11.324

[+192, -233] Ödülünüzü alıp gelin! Sizi bekleyeceğim.

[+173, -300] Lisa'yı seviyorum. Umarım zarar görmez.

[+19, -566] Orada olsaydım sahneye domates atardım.

[+383, -458] Onları buraya götürmek saygısızlık. Çıkıyorlarsa bile bunu herkesin gözü önünde yaşamak istemeyeceklerdir. YG beni şaşırtmıyor ama BigHit... Korkunçsunuz.

[+27, -982] Umarım uçağınız düşer.
> Sen gerçek bir fan değilsin.
>> Bu yorumu yapacak kadar acizsin.
>>> Eww seninle aynı fandomda olamam.

[+456, -632] Sizi seviyorum çocuklar. Liskook, fighting!

En çok beğeni alan yabancı yorumu: [+713, -244] Lisa üç yıldır, Jungkook altı yıldır sadece işine odaklanarak büyük başarılar elde etti. Bu zamana kadar bizi hayal kırıklığına uğratmadılar ve gelecekte de uğratmayacaklar. Lisa, kimsenin seni üzmesine izin verme. Jungkook, hiçbir şeyden korkma. Sizi tanıdığım için çok mutluyum, iyi uçuşlar!

kca Where stories live. Discover now