9. Kapitola 15. Srpna

10 0 0
                                    

Lies

Takže... jak bych začala..?
Už chvíly chodím po pokoji a nevím co dělat. Ano, znovu jsem otevřela deník a dospěla tak k závěru. K poněkud zvláštnímu závěru. Vždy když otevřu deník tak při jeho zavření někdo trpí. Většinou já...

Viktorie se odsune od psacího stolu na kolečkoňvé židli a zaklonila hlavu. Zavřela oči a na nic nemyslela.
Z přízemí uslyšela hlas ale věděla že její otec je v práci. Vzpoměla si jak ji bije a sáhla si na tvář. Stekla jí jedna třpitivá slza a Viktorie dala ruku z modřiny.
Vzala do zuky tužku přisunůa se ke stolu a chvíly jen listovala v deníku.

Listovala jsem v deníku a nepoznávám vlastní slova.
Každopádně... jsem od posledního zápisu nebyla venku. Ale nikdo si toho nevšiml. Jediný kdo si podobných změn všímal byl Richard ale on mal nejspíš moc práce s Lindou. Když jsem na ni čekala abych si to sní vyřídila jako s Klárou něco se stalo. Když jsem ji zatáhla do keře bodla mě klíči a utekla. Nezdá se to ale je do docela hluboká rána. Naštěstí to zchytala jen levá ruka.

Viktorie koukne na levou ruku a vyhrne rukáv košile. Čímž se jí naskitne pohled na krvavou skvrnu na obvazu. Protočí oči a cestou pro nový obvaz se zastaví u zrcadla a nepoznává člověka v odrazu. Její oči ztratily lesk a částečně i barvu. Vlasy má rozcuchané a košily zmačkanou. Kalhoty nemá jelikož košile jí sahá až ke kolenům a je hudenější než posledně. Odhaduje že tak o 7 kg.
Znovu se ale zaměří na oči. Z jejího pohledu ji trochu zamrazí jelikož to vypadá jako by z ní vyprchal život. ,,Viki....?" co nejrychleji dojde pro obvaz a zpět do pokoje. Zabouchne dveře a sveze se po nich na zem. Kouká před sebe nepřítomným pohledem a nevědomky odváže obvaz. Z rány začne pomalu kapat krev. Po chvíly kdaž už sedí v louži krve si ruku zaváže. Ale pořád jen kouká.

Díky moc že jste kapitolu dočetly.
Omlouvám se za chyby atd. Také vás chci poprosit o názor tohohle nového ,,stylu" byla bych ráda kdyby jste napsaly do komentářů jestli mám psát takto: co Viki píše do deníku tučně a co dělá normálně. Nebo jako předtím vše jen do deníku. Ještě jednou moc děkuju!🌸

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 27, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Viktoriin DeníkWhere stories live. Discover now