1. Kapitola 30. Června

30 2 0
                                    

Vysvědčení
Ahoj jmenuji se Viktorie Chaningová (Čeningová) je mi 16 let a bydlím se svým otcem. Takhle bych mohla ještě nějakou dobu pokračovat ale to není hlavní myšlenka mého příběhu. Dnes je poslední školní den. Takže budeme mít jen dvě hodiny. Díky bože!
7:30
Z dálky jsem vyděla Richarda jak na mě čeká před obchodem. Abych vysvětlila Richard je můj nejlepší přítel. Za nikoho bych ho neviměnila. Upřímně ani tu možnost nemám protože se semnou moc lidí nebaví. ,,no čau. Kde jsi tak dlouho?!" Pozdravil mě velmi optimisticky. ,,Zdar Blbe! Na cestě" odpověděla jsem s pobaveným výrazem. Zasmáli jsme se a šly společně do školy.
Jak jinak zakecaly jsme se a přišly pozdě. Nojo jako vždy.

Hodina-
,,pardon zpozdily jsme se v obchodě byla fronta" spustila jsem když jsem otevřela dveře od třídy. Naše třídní je na to více než zviklá tak nad tím jen protočila oči a pokinula ať si sedneme. O pár velmi nudných minut později nás začala vyvolávat a odevzdávat vysvědcění. ,,Viktorie Chaningová!" ,,jo?" Učitelka se zamračila a já s pobaveným úšklebkem došla k tabuli. ,,mohlo to být lepší" Znuděně jsem protočila oči a vzala si svoje vysvědčení měla jsem 3 čtyřky ale bylo mi to nějak jedno.Po škole jsem šla rovnou domů, neměla jsem náladu se s nikým bavit no vlastně ani nemám s kým takže jenom s Richardem.
Doma-
,,Ahoj tati!" Jsem křičela jsem přes celý dům ale nikdo se neozval ,,asi bude ještě v práci" řekla jsem si, šla jsem do pokoje a dívala jsem se na nějaké seriály najednou jsem se podívala na hodiny a už bylo 23:48 moc jsem to nechápala ale jelikož jsem byla dost unavená šla jsem spát. Noci jsem se najednou zbudila, nechápala jsem to protože se mi tyhle věci nikdy neděli, a najednou jsem v pokoji uviděla nějakou postavu. Vyděšeně jsem na ni koukala a pak se opět probudila zjistila jsem že to celé byl jen sen ale na místě kde předtím stála postava byl nějaký flek. Myslela jsem si že se mi to prostě jenom zdá a že je to kvůli tmě, radši jsem se otočila na druhou stranu a spala.
Ráno-
Unaveně jsem se rozhlédla po pokoji ,,mm.." Neměla jsem v plánu vstávat jsou přece letní prázdniny. Asi po hodině jsem se vyhrabala z postele a šla si udělat snídani. Táta nebyl v obýváku ani nikde jinde řekla jsem si že někam jel nebo že pracuje prostě i v sobotu. Když jsem si udělala snídani tak jsem si ji šla sníst k televizi, koukala jsem na nějaké pitomosti a smála se tomu. Najednou zazvonil zvonek a když jsem otevřela byl tam Richard. ,,čau, co tu děláš?" Zeptala jsem se. ,,nemám co dělat" Vešel dovnitř a já za mím zavřela dveře ,,tak jo daš si třeba snídani?" Odmítl mě a spolu jsme se pak dívali na televizi. Táta tu odvčera nebyl.. ale netrápila jsem se tím. Domluvila jsem se s Richardem že u mě bude spát. Blbli jsme spolu celý den a já se bavila. Jenomže pak přišla noc...

Viktoriin DeníkWhere stories live. Discover now