•Sonucum•

1.9K 87 544
                                    

  Aslında bir süredir bunu yazmak istiyordum doğru ama bir türlü kendime yediremedim,konduramadım. 

  Her şey sınav değil kendine gel diyenler etrafımda çoktu tabii bunların başında ailem bana hep böyle gidemez kendine gel diyordu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


  Her şey sınav değil kendine gel diyenler etrafımda çoktu tabii bunların başında ailem bana hep böyle gidemez kendine gel diyordu.Haklılardı sanırım ha?

  Sonuçların açıklandığı gün yarı uyanık yarı uykulu yatarken annemin telefondan konuşmasını duyuyordum. Beynim biraz daha uyanınca o gün sonuçların açıklanacağı aklıma geldi. Annemgilin konuştuğu konuda buydu. Annem'Tamam ben şimdi kaldırıyım da bir baksın' diyordu.

  Dün gece bazı araştırmalarıma göre MEB genel olarak öğleden sonra açıklıyorlardı. Yani büyük ihtimalle yanlış alarmdı fakat yinede bakıyım dedim.

  Google'a girdiğimde alttaki konu başlıklamrında hep LGS sonuçları açıklandı diyorlardı. Saat 10 da açıklanmış. Benim kalktığımda saat 10.07 ydi.

meb.gov.tr adrsine girdim ve çıkan kutuları doldurdum. Yatağımda daha yeni uyanmış olmamın verdiği göz kapaklarımın şişliği ile etrafa baktım ablam yatağımda oturmuş öylece bakıyordu.

  Giremedim. Korktum gerçekten korktum. Bir tıklama ile hayatımın nasıl şekil alacağını öğrenicektim.Yani en azında öyle düşünüyordum. O an içimdeki o duygu heycan mı yoksa korku mu anlayamadım.

Ve bastım. Önümdeki sayfa sonucumdu.

Adı: ------
Soyadı: ------
Veli adı: -------

Puan:452
Yüzdelik dilim: 4.0

Gerçekten üzüldüm. Üstüne üstlük fende kaydırma yapmıştım. Hesapladığımdan bir yanlış fazlaydı. Matematiğim normaldi. Türkçem her zamanki gibi ve fenden 1 yanlış fazlam vardı.

Evet üzüldüm, evet kendimi gerçekten mal gibi hissettim ama sonra geçti. Artık tercih zamanı ama içimde kötü buruşuk bir hissin varlığını az hissediyorum. Ne de olsa güzel bir okula gidebilecektim. Yani inşallah.

Belki nakillerle benden kat kat iyi olan bir okula bile geçebilirdim. Etrafımda böyle çok insan var. Belki istediğim okul bana mutluluk vermiyecekti ve hayırlısı buydu.

Bu bölümün bayaa geç gelmesinin sebebi sizi beni bırakacağınız aptalca bir düşünceydi.

Ama iyi tarafından bakalım %96 arkamda ha? ejfjsj

Mesele %1'e %2'ye girmek değil mesele sizin kendiniz bilip nasıl çalıştığınızı düşünmeniz ve kendinize olan inancınızı kaybetmemeniz.

Babam sonucum geldiğinde bana neden daha iyisi demedi ve her zaman bu süreçte destek verdi. Gerçekten tek dayanağımdı.

İstediğiniz bir konu varsa çekinmeden belirtin elimden geldiğince yardımce olmaya çalışırım

Kendinize iyi bakın hoşça kalın💙

LGSWhere stories live. Discover now