Kaş

346 11 10
                                    

Herkese merhaba ben geldim lafı uzatmadan direk bölüme geçiyorum..

-Annecim gel oturalım konuşalım." annem hala şaşkın şaşkın bize bakıyordu en sonunda kolundan tutup bi koltuğa oturttum ve konuşmaya başladı annem.
-Ne zamandan beri birliktesiniz?" diye sorunca ve yüzünde artık bi tebessüm olunca rahatlamıştım..
-Daha yeni anne ve mete konusuna gelirsek de beni okula başladığımdan beri rahatsız ediyordu şimdi artık rahatsız edeceğini de düşünmüyorum eve gelmez bir daha ama gelirse içeriye sakın alma onu." annem ben konuştukça daha da sırıtmaya başladı.
-Ayyyyy kızım çok sevindim sizin birlikte olmanıza ege zaten çok düzgün bir çocuk e sende biraz şeysin ama neyse dur ben ortalığı toplayayım size içecek şeyler getireyim." diyip kalktı. allah razı olsun anne ya bi yermediğin kalmıştı zaten beni ege'nin yanında.egeye baktığımda gülmemek için zor duruyordu annem gidince de zaten konuşmaya başladı.
- Sende biraz şeysin ama.." diyip kocaman bi haykırdı..Dirseğimi karnına geçirmemle sustu en sonunda. Annem içecekleri getirdi ve ege biraz durduktan sonra gitti bende odama çıktım ve günü şöyle bir değerlendirdikten sonra yüzümde ki aptal sırıtışa engel olamadım. Ege'yi gerçekten seviyordum..

11 ay sonra

-Aldım aldım onu da aldım yeter artık hazırım ben darlama beni kızım ya." eveeeettt sonunda okullar bitmişti ve yaz tatiline ege ben şevval gidiyorduk bir de ege'nin bir arkadaşı direkt Kaş'a gelecekmiş.Bütün okul dönemi boyunca mete'den kaynaklı bir sıkıntı yaşamadık çünkü okul değiştirmiş. Bunu ilk duyduğumda aşırı şaşırmıştım ve mete'den asla ama asla beklemeyeceğim bir şeydi. Peşimizi bırakmaz ve sürekli bizle uğraşır diye düşünüyordum aslında. Ege sanki mete'nin okul değiştirmesine hiç şaşırmamıştı. Ama buna pek takılmadım sonuçta bizle uğraşacak biri yoktu ve okul dönemi hariiikkaaa geçmişti. Şimdi de yola çıkmamız lazım ama şevval sağ olsun sanki ben unutkan bir insanmışım valizimi kontrol ediyordu. Tam ağzını açmış bir şey diyecekken kapı pat diye açılınca elimde tuttuğu şarj kablomu kafama fırlattı.
- Ahhh şevval dikkat etsene be kızım" diyip başımı ovuşturmaya başladım. Ordan ege bey atladı hemen
- E hadi ama hala hazır değil misiniz siz kök saldım kök meyve vericem birazdan size." diye bayat bayat konuştu öküz herif.
-Öküz benim burda canım yanıyor sen hiç oralı bile olmuyorsun. Yok sen tam bir öküz oldun gerçekten."
-E hayatım alt tarafı bir şarj aletiydi yani nol-'' diyeceği sırada elimde ki şarj aletimi aldığım gibi ona fırlattım biraz yanlış bir yere fırlattım galiba çünkü çocuk iki büklüm oldu bir anda.
-Maya al lah aş kı na... NAPIYORSUN" diye kükredi tamam kükremekte birazcık haklı olabilir tamam fazlasıyla haklı olabilir belki ama bende orasına atmayı planlamadım ki.
-Pssshhahahahahahahahahha" diye bir haykırma duyunca tam kafamı oraya çevirdim ki yatağımı boylamam bir oldu ege bey çıkmış tepeme beni gıdıklamaya çalışıyor ama sadece çalışıyor çünkü benim gıdıklanmadığımı unutmuş heralde suratına öyle napıyorsun sen dercesine diye bakarken bir yanda da konuşmaya başladım.
-hayatım ben gıdıklanmıyordum hatırlarsan şimdi tepemden kalkar mısın?
-İnsan bi özür diler sevgilisinden.
—Özür dilerim hayatım hadi kalkta çıkalım artık arkadaşın bizi kaşta uzun süre beklemek zorunda kalacak yoksa.
derken şevval nerlerde diye baktığımda hala yerde yatmış gülerken buldum onu.
-Gülmekten çatlıcan çatlıcan kalk hadi gidiyoruz" diyip elimi uzattım.
-Ben bu tatilde sizle çok eğleneceğim." diyip tekrar güldü ama kalktı sonunda. Evdekilerle vedalaşıp arabaya bindik. Ege 18 yaşında olduğu için ehliyeti vardı. Kıyamam çocuğuma bir yıl zaten kalmış bir yılda geç gitmiş üniversiteye gideceği yaşta lise 3e geçti.. yalan söyledim hiç de üzülmedim sonuçta benim sevgilim ve benden önce üniversiteye gitmesini ve orda tek olmasını istemem kim ister ki ama di mi? Ben böyle düşüncelere dalmışken gözümün önünden bir el geçti kafamı yana çevirdiğim de ise egenin bana baktığını gördüm ve sonra noldu dercesine göz kırptı.
-Hiç hayatım dalmışım öyle şevval'in sesi çıkmıyor hiç" diyip kafamı arkaya çevirdiğimde ise uyuduğunu gördüm.E yuh ne ara uyudu bu kız diye içimden geçirirken bir yandan da gülesim geldi hafif tebessüm ederken kafamı öne çeviriyordum ki;
-Sen bu kadar güzelken ben seninle ne yapacağım maya" diyince ege'ye baktım cidden üzgün bir hali vardı.
-Yok artık gerçekten üzgün müsün?" dedim şaşırarak.
-Üzgünüm tabii seni dışarda ki o erkeklerden nasıl koruyacağım." manyak herif. gerçekten manyak. dünya güzeliyim sanki de herkes dışarda beni bekliyor. Tıs diye gülünce(evet bazen gülüşüm tıs diye çıkıyor dlflldşd) ege suratıma aval aval baktı kıyamam🤪
  -Aşkım kaç saatimiz kaldı acıktım ben" diye soru yönelttim gerçekten midemden sesler gelmeye başlamıştı.
  -Güzelim daha 2 saatimiz var torpidoda tuzlu çubuk kraker var onu ye istersen oraya varınca güzel bi restoranda yeriz yemeğimizi." der demez torpidoyu açıp krakeri yemeğe başladım ve bitirdikten sonra hafif müzik eşliğinde kendimi uykuya bıraktım çünkü uykum gelmişti e malum tatil hazırlığı idi derken pek uyuyamadım.
  - Kaptanınız ege konuşuyor kaşa gelmiş bulunmaktayız uyanın bakalım" ege'nin bu konuşmasıyla tebessüm ederek uyandım. Yesss be sonunda kaştaydık..

Kısa bir bölüm oldu ama artık yayınlamak istedim ve şu angecenin 1inde yayınlıyorum sabaha sürpriz olsunnnn🥳

İNTİKAMWhere stories live. Discover now