Hastahane

7.6K 398 135
                                    

Sinifima girdiğimde bütün gözler beni buldu.hemen en arkada boş bulduğum yere oturdum.okulun ikinci haftası geldiğim için turkiyeye herkesin yeri belli.bir kızın suratıma dik dik baktığını gordum.ilk başta görmezlikten gelsemde uzun sure bakması canımı sıktı.

- " bir şey mi var? " dedim dayanamayıp.

- " hayir yani evet var aslında. istersen yanıma otur." dedi gülümseyerek. niye oturayim ki yanına? sevdim ben buranın konumunu bi kere.

- " sağol ama iyiyim böyle." dedim ve sıraya kafami koyarak gözlerimi kapadım. dersin baslamasina daha 5 dakika vardı. en sonunda hoca gelince ayağa kalktik. onu bunu bırakınca sınıftaki kimse tanımadı beni he.

- " hoşgeldin maya aramıza." dedi hoca. demek beni tanıdı bu hoca. hiç sevmezdim bu hocayı oysaki. Gülümseyerek:

- " hosbuldum hocam." dedim. Hocanın öyle demesiyle bütün gözler bana donmustu. Hoca bu göz hapsinden beni kurtardı şükür ki. Ders bittikten sonra tam çıkıp kantine gidecekken meteyi gordum. Yanıma doğru geliyordu. Allah allah.

- " seni bir yerden hatırlıyor muyum?" diye sordu. ACABA NERDEN HATİRLİYOR? ACABAA?

- " bence biraz hafizani kurcalarsan bulursun, şöyle bir sene önceye geri giderek." dedim ve yoluma devam ettim. Sevvali sınıfından alıp kantine gittik. Kola alıp dışarıya banklardan birine oturduk. Tam kolami yudumlarken sevvalin beni durtmesiyle kola bogazimda kaldi. Oksururken bi yandan da mal misin kızım sen diye şevval kiziyodum.

- " mete geliyo geri zekalı " dedi. Geliyorsa gelsin amina koyim. Napiyim o geliyo diye alla alla.

- " sen bize izin versene bi " dedi şevvale bana bakarak. Senin havanin ben... Neyse...

- " hatirladin galiba? " dedim hafifçe siritarak. Bir anda kolumu öyle bi sıktı ki morardigina bahse girerim.

- " napiyosun amina koyayim. Bırak su kolumu hayvan." diye bağırdım.

- " aklınca dış ülkeye gidip guzellesip buraya benden intikam mi almaya geliyorsun sen aptal! " diye gürledi. Yanlış okumadiniz gurledi kodumun hayvanı.

- " senin ben o olmayan beynini opeyim be. Ne de akıllı çocuksun sen öyle " dedim yine siritarak kolumun acisini hissetmemeye çalışarak. Orospu evladı daha da sıktı kolumu.

- " senin anani sikerim orospu evladı bırak lan kolumu." diye bu sefer ben bağırdım hatta çığlık attim. Kolumu hissetmiyorum ulan su an. Hoca gelince bir anda kolumu bıraktı.

- " noluyo burda? Sesinizle bütün okul inledi derhal müdürün odasına." ulan bi ceza aliyim daha ilk günden boğazına yapısırim su geri zekalinin.

- " sorununuz ne sizin ? " hadi cevap ver bakalım mete bey. Hadi buyur cevap ver der gibi meteye baktım. Seni geberticem dercesine bana baktı.

- " hocam bizim gittiğimiz bir tiyatro kulübü var hafta sonuna kadar da oyunu yetiştirmemiş gerekiyordu ondan role calisiyoduk. Yanı bi sorunumuz yok normalde " alkışlıyorum ulan hatta alnından öpüyorum şerefsize bak iki dakika da senaryoyu yazdı amk.

- " aynen öyle hocam yoksa çok severiz birbirimizi " dedim sahte sahte siritarak.

- " e madem öyle tiyatro odasında çalışsanıza yavrum." dedi. Hakli şimdi adam.

İNTİKAMWhere stories live. Discover now