Hayal Et - PART 10

181 6 0
                                    

Justin sana evlenme teklif eder. Bunu duyunca kalbin küt küt atmaya başlar. Heyecandan nefes nefese kalırsın. Ellerin, ayakların titrer ve mutluluktan ağlamaya başlarsın. Sevinçle; Aayy!! Hey millet!! Justin Bieber bana evlenme teklif ettii!! diyerek restorantta çığlıklar atmaya başlarsın. Garson:
"Şşşş affedersiniz hanımefendi az sessiz olur musunuz?", diyerek seni uyarır.
Kusura bakmayın millet özür dilerim, diyerek utanırsın ve masanın altına girersin.
Justin'e gülümseyerek:
Aaahh bu inanılmaz! Bu harikaa!!! Sen gerçekten de bana evlilik mi teklif ediyorsun Justin? Aaayyy bundan daha iyisi ne olabilir ki! Hayallerimin gerçekleşmesine tam şu kadar kaldı...
Ardından Justin:
Benim canım Belieber'ım bir an evvel seninle evlenmek istiyorum. Birlikte mutlu bir hayat kuralım olur mu? Sen benimsin ve ben de seninim. Sen sadece benim Belieber'ımsın, başkasının değil. Benimle olduğun sürece sana herşeyimi vericeğim bebeğim, diyerek dudağına minik bir öpücük koyar ve seni bağrına basar.
Sen mutlulukla:
Yaaa yaşassıınn çok mutluyum çook ayy sonunda hayallerim gerçekleşecek :) Eee peki düğün ne zaman aşkım?
– Tabiki de bu akşam olacak birtanem.
– Aaa ne çabuk!!! Peki düğün nerede?
– Bu bir sürpriz bebeğim :)
– Aayyy bu akşam evleniyoruz harika inanamıyorum inanamıyorum!! JUSTİN BİEBER İLE EVLENİYORUM!!! :D Yaaaa çok mutluyum çoook!!!! EVET EVET EVEEET!!!!! :D

Akşam olmak üzereydi. Hemen gelinliğini giyip hazırlanırsın. Justin üzerindeki gelinliği görür görmez; Oooo aşkııımm!! Çok güzel olmuşsun bebeğim, diyerek dudağına küçük bir öpücük koyar. Sonra dışarı çıkarsınız. Justin arabaya binmen için sana eşlik eder. Yola koyulursunuz. Justin sana sürpriz yapmak için gözlerini bağlar:

– Şimdi gözlerini kapat. Ben aç diyene kadar açma tamam mı bebeğim?
– Aayy çoook heyecanlandım çoook!!! Hadi aşkım bir an önce gidelim o düğüne hadii!

Bu akşamki düğünde parti organizatörü için DJ seçerler. Düğün için uzun bistro masalar, içki ve şaraplar hazırlanır. Bir de düğün için pasta hazırlarlar. Düğünde şarkı olması için konser sahnesi bile ayarlanır. Düğünün kutlandığı mekana gelmiştiniz. Justin odasında hazırlanır. Düğün töreni için beyaz bir damatlık giyer. Sen de düğün başlayana kadar, gelin odasında makyajını tazelersin. İkiniz de mükemmel görünürsünüz.

 

JUSTİN BİEBER İLE HAYAL ETWhere stories live. Discover now