Hayal Et - PART 4

359 8 0
                                    

One Less Lonely Girl şarkısı çalmaya başlar. Belieberlar Justin'le birlikte şarkı sözlerine eşlik eder. Justin şarkı söylediği için çok fazla dans etmekten yorulmaya başlar. Sıcaktan bunalır bunalmaz ceketini çıkartıp sahnedeki kalabalığa fırlatır. Ceketi hiçbir Belieber kapmadan sen onu kaparsın. Sonra Justin'in o okyanus kokulu ceketinin kokusunu, burnundaki havayı son nefesine çekene kadar koklarsın ve koklarsın.... Justin'in ceketindeki kokuyu son nefesine kadar çektikten sonra derin bir oh çekersin. O kadar mutlusun ki ağlamaktan göz yaşların hiç dinmiyor. Ceketi bağrına basarsın. Daha sonra Justin'in huzur dolu sesini dinlemeye devam edersin. Onun melek yüzüne bakmaktan kendini alıkoyamazsın. Justin seninle göz göze gelmeye başlar. Sen de ona bakakalırsın. Tam o sıra birbirinizden elektrik almaya başlarsınız. OLLG de seçilen kız belirlenir. Arkadan iki görevli gelerek seni OLLG de seçilen kız yaparlar. Seni sahneye çıkartırlar. Öyle bir heyecanlısın ki mutluluğun sana verdiği coşkuyla, ağlamaktan nefes nefese kalırsın. Sahneye çıktığın zaman seni OLLG tahtına oturturlar.
Justin koşa koşa yanına gelir. Sonra kafana, pembe güllerle ve mor çiçeklerle donatılmış OLLG tacını takar. Sen bir kraliçe olursun. Justin'de bir kral... Seni OLLG tahtına oturtur oturtmaz, Justin One Less Lonely Girl şarkısını söylerken etrafında dolanmaya başlar. Sen de diğer Belieberlar'la birlikte şarkıya eşlik edersin. Justin yanına oturunca, birkaç süre boyunca gözlerinizin içine derin bir şekilde bakakalırsınız. Justin ilk bakışta sana aşık olur. Şarkı bitince kendi dudaklarını seninkileriyle birleştirir. Sonra sana "Sign İn" diyerek adını sorar. Sen de cevap verdikten sonra, gözlerine bakarak yanağını okşar.
Justin kulağına fısıldayarak:
"O narin gözlerin, hiçkimsenin bakamayacağı kadar anlamlı bakıyor birtanem. Çok güzelsin bebeğim. Beni baştan çıkartıyorsun kızım. Senden hoşlanıyorum. Sen sadece benim olmalısın" diyerek dudaklarına yapışır. O anda kalbin küt küt atmaya başlar. Mutluluktan bağıra bağıra ağlamaya başlarsın. Gözyaşlarını hiç tutamazsın, nefes nefese kalırsın. Birden konser, Belieberlar'ın koca çığlıklarıyla patlar. Sonra Justin'le el ele tutuşarak sahneden ayrılırsınız.

JUSTİN BİEBER İLE HAYAL ETOnde histórias criam vida. Descubra agora