Hayal Et - PART 1

825 7 16
                                    

Yıl 2013 Bugün perşembe günü. Günlerden 2 Mayıs. Bugün herkesin heyecanla beklediği gün. Herkesin hayallerini gerçekleştirmesine bir adım daha atmak için mücadele ettiği o gün. Kanadalı şarkıcı Justin Bieber'ın konserinin olduğu gün. Bugün Justin Bieber'ın Türkiye'de konser vermeye geldiği gün...

Justin Bieber İstanbul'a gelmek üzere. Sen çoktan biletini almışsın. Hem de "Diamond Circle Erken Ayakta Giriş" biletinden almışsın. Bu bileti alanlar Justin'i en ön sahneden izleme fırsatına sahipler. Sen de Justin'i konserin en ön sahnesinden izleyebileceksin. O konsere gideceksin diye öyle heyecanlısın ki!
"Ayy yaşasın Justin Bieber'ın konserine katılıyorum! İlk kez onu yakından görebileceğim! BU MUHTEŞEEEMMM!!!!!"
Diye çığlıklar atmaya başlarsın. Çok heyecanlısın. Heyecandan yerden yere zıplamaya başlarsın. Hemen alel acele, evden erken saatte çıkıp havalimanına doğru gitmek için otobüse binersin, yola koyulursun. Justin İstanbul'a varınca tüm belieber'lar Justin'i karşılamak için havalimanına toplanırlar. Hepsi heyecan ve mutluluklar içinde çığlıklar atmaya başlar. Sen de sevinç çığlıklarıyla koşa koşa havalimanına doğru gelirsin. Justin Belieber'larını havalimanında karşılarken herkese el uzatır, Belieber'lar ona dokunmak için can atarlar. Justin senin olduğun bölgeye gelince ona dokunmaya çalışırsın ama dokunamazsın. Yanından uzaklaşmaya başlar. Bir türlü yakalayamazsın. Sonra Justin, korumalarının eşliğiyle, havalimanından ayrılarak oteline dönmek için arabaya binerek yol alır. Bütün Belieber'lar Justin'in bindiği arabanın peşinden koşar. Sen de onu yakalamak için arabanın arkasından koşmaya devam edersin.

JUSTİN BİEBER İLE HAYAL ETTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon