12

345 14 0
                                    

Ráno ma zas zobudil budík. Poobzerala som sa po izbe, no bola prázdna. Neviem kde je Matt a ani ma to nezaujíma. Dnes pôjdem do školy s úžasným pocitom, že som zadaná a môj princ je ten najkrajší chlapec zo školy. Do izby mi zrazu vošiel Rico aj s An. Zas maliprepletené prsty a usmievali sa od ucha k uchu. Som na nich tak pyšná. 

„Ahoj." Povedala An a hneď na to sa ozval aj Rico : „ Dobré ránko, moja milovaná skoro už dospelá zadaná sestrička." Išlo ma poraziť. „To sa informácie tak rýchlo šíria?" opýtala som sa. „No áno, keď to tvoj frajer postne na twitter, instagram a facebook."povedal Rico a ukázal mi Luciou tweet. „Oficiálne som vo vzťahu s najkrajším dievčaťom na svete. S mojou krásnou Miou." Prečítala som to a trochu ma zaskočilo, že to hneď takto rozšíril. Ten status mal 1467 pozretí a 678 srdiečok. Myslím, že už to bude vedieť celá škola. „Aspoň tam nenapísal „S MIROU„ to by bolo blbšie." Povedal Rico. No to už môže byť jedno. Nachystala som sa do školy, zatiaľ čo sa Ann a Rico rozprávali. 

„Pozrime sa na slečnu dokonalú, ktorá to ťahá s Luciom." Povedala Sonia hneď ako som došla do školy. „Je smutné, že nedokážeš zniesť to, že uprednostnil Miu pred tebou." Povedal Rico nahnevane. „Aké naivné." Namyslene si prehodila vlasy a otočila svojím smerom. Všimla som si Matta. Nahnevane sa na mňa pozrel, ale prišiel k nám. „Dobrý deň slečna, zadaná za toho pravého." Neodpustil si svoju blbú poznámku, ale úsmev mi nezmizol, keďže som viedela, že ten pravý sa k nám približuje a v ruke niesol červenú rúžu.

 „Ahoj princezná." Povedal, dal mi rúžu a vtísol mi bozk na líce. „Bullshit. A inak, ak ťa on volá princezná, tak sa ti to páči?" podrýpol do mňa Matt. „Ako inak by som jej mal hovoriť? Je jasné, že sa jej to páči!" začal sa hádať s Mattom. „Ona nie je princezná, to ty si tu jediný slizký princ krasoň, a to aj tak z nejakej stoky. Ona je jedine Anjelik, jediný Anjelik, môj Anjelik." Povedal Matt s nahnevaným tonom hlasu. „Tak to si prehnal! Tvoja nebude nikdy." Už si začal zatínať päste aj Lucio. „Och, prehnal som to? A čo s tým urobíš? Porozprávame sa o tom nad šálkou čaju?!" opýtal sa ho Matt posmešne. Lucio tu už nezvládal a dal mu päsťovku do tváre.

Ahojte

Ďakujem za vaše votes a každé prečítanie. Velmi si to vážim.

Zostaň prosím !Where stories live. Discover now